reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Ania to musisz wejść w fora ciążowe, przyszłe mamy, i pewnie rodzisz w październiku? Tam znajdziesz swoją ekipę
A tak poza tym to moga to byc skurcze ale nie porodowe jeszcze (skleroza ciążowa przysłoniła mi nazwe) musisz sie położyć i zrelaksować, odpocząć, oddychać i powinno przesc, jak nie to mozna jeszcze nospe wziac. Ale nie martw sie, to normalne.
A tak poza tym to moga to byc skurcze ale nie porodowe jeszcze (skleroza ciążowa przysłoniła mi nazwe) musisz sie położyć i zrelaksować, odpocząć, oddychać i powinno przesc, jak nie to mozna jeszcze nospe wziac. Ale nie martw sie, to normalne.
Ania to musisz wejść w fora ciążowe, przyszłe mamy, i pewnie rodzisz w październiku? Tam znajdziesz swoją ekipę
Pozdrawiam i Dziękuję
IzaVarsovie
Na forum mozesz wejść do obu, chociaz zauważyłam ze raczej tendencja jest ze jeśli mamy maja termin pod koniec miesiąca, to zapisują sie na początek kolejnego. Czyli u ciebie listopadowki ale jak uważasz, w obu bedziesz napewno ciepło przyjęta
Witam,
ja jestem całkiem nowa na tym forum (spodziewam się pierwszego dziecka).
Jeszcze nie byłam na pierwszym USG, lekarz kazał mi zaczekać do 5.09, teraz jestem w 6 tygodniu.
Czytam Wasze wypowiedzi i jestem przerażona trochę, bo ja mam tak różne bóle (uciski, ciągnące, kłucie itd) i nigdy nie wiem kiedy i dlaczego...
Do tego mdłości, które są od rana do nocy. Naszczęście jeszcze nie wymiotowałam... przeszkadzałoby mi to w pracy.
Czuje sie cały czas osłabiony ( jak przy przeziębieniu/grypie).
Ale odkryłam dzisiaj, że dobrze reaguje na kwaśne dania. Dzisiejsza zupa ogórkowa poszła na trzy razy w małych porcjach co kilka godzin (wkońcu mogłam zjeść coś co mi smakowało!), i do tego herbatniki na rano muszą być!
Do tego zawroty głowy, dziwny posmak w ustach. Nie mam jeszcze tak że zasypiam na stojąco.
I pomyśleć, że to za pierwszym razem jak przestaliśmy sie z mężem pilnować
Będę bacznie śledziła forum w poszukiwaniu nowej wiedzy tajemnej...
pozdrawiam
Ania
ja jestem całkiem nowa na tym forum (spodziewam się pierwszego dziecka).
Jeszcze nie byłam na pierwszym USG, lekarz kazał mi zaczekać do 5.09, teraz jestem w 6 tygodniu.
Czytam Wasze wypowiedzi i jestem przerażona trochę, bo ja mam tak różne bóle (uciski, ciągnące, kłucie itd) i nigdy nie wiem kiedy i dlaczego...
Do tego mdłości, które są od rana do nocy. Naszczęście jeszcze nie wymiotowałam... przeszkadzałoby mi to w pracy.
Czuje sie cały czas osłabiony ( jak przy przeziębieniu/grypie).
Ale odkryłam dzisiaj, że dobrze reaguje na kwaśne dania. Dzisiejsza zupa ogórkowa poszła na trzy razy w małych porcjach co kilka godzin (wkońcu mogłam zjeść coś co mi smakowało!), i do tego herbatniki na rano muszą być!
Do tego zawroty głowy, dziwny posmak w ustach. Nie mam jeszcze tak że zasypiam na stojąco.
I pomyśleć, że to za pierwszym razem jak przestaliśmy sie z mężem pilnować
Będę bacznie śledziła forum w poszukiwaniu nowej wiedzy tajemnej...
pozdrawiam
Ania
IzaVarsovie
Powiem ci tak. Jak bardzo boli/napina to mozna wziac nospe. Poza tym wszystkie ciągniecia etc sa w normie dopoki nie ma plamienia żywa krwią, wsio jest ok
Te same objawy co 2 lata temu mdłości, brak apetytu na cokolwiek, każdy zapach mi przeszkadza, w kuchni przechodzę katusze ;-P, ból głowy od południa do nocy, nadmiar śliny (bleee), ospałość i tak jakbym nie była sobą )))) ale i tak sie uśmiecham na myśl o maleństwie
reklama