reklama
Kasiorka 22
Zaangażowana w BB
Widze, że nie tylko ja dostaje bzika dobrze że już weekend to porobimy z Misiem coś ciekawego i cza sszybciej bedzie leciał pozdrawiam
uleczkaa
Zaciekawiona BB
Kasiorka 22-nie tylko ty bzika dostajesz chyba wszystkie jeszcze nie rozdwojone mamy juz dosc tego czekania ja to chyba dzis wszystkie okna umyje i firanki popiore a potem powiesze moze cos to da mam taka nadzieje hehe
agamamaani-ja teraz tez sie nie wysypiam bo jakos nie moge zasnac a jak jzu zasne to sie budze co chwile:-( mam dosc juz tego czekania naprawde
agamamaani-ja teraz tez sie nie wysypiam bo jakos nie moge zasnac a jak jzu zasne to sie budze co chwile:-( mam dosc juz tego czekania naprawde
truskawka2
Aktywna w BB
Uleczkaa, ja już sprzatanie mam za sobą, łącznie z szorowaniem podłogi na kolanach.... i nic..... Już daję za wygraną i spokojnie będę czekać(przynajmniej mam taką nadzieję)
Byłam dzisiaj u położnej i powiedziała mi,że maluszek dopasowuje się do miednicy całkiem ładnie, ale rozwarcie mam tylko na lekki opuszek... Więc czekam dalej.
A teraz z mężem jedziemy po jakiś fajny film do wypożyczalni, więc szykuje sie całkiem miły i romantyczny wieczór
Pozdrawiam
Byłam dzisiaj u położnej i powiedziała mi,że maluszek dopasowuje się do miednicy całkiem ładnie, ale rozwarcie mam tylko na lekki opuszek... Więc czekam dalej.
A teraz z mężem jedziemy po jakiś fajny film do wypożyczalni, więc szykuje sie całkiem miły i romantyczny wieczór
Pozdrawiam
U mnie termin na niedzielę a objawów porodu zero, zaczełam wariować ale dziewczyny po co? Nasze Maluszki muszą kiedyś wyjść. Na ktg lekarz powiedział ze zapis bardzo dobry i to jest najważniejsze ze u dzieci wszystko ok!
Fakt, że marzymy juz tylko o tym żeby mieć nasze maleństwa przy sobie, a każde pytanie" a pani to jeszcze...itp." doprowadza do furii.
Kino jak najbardziej to dobry pomysł na czekanie ja polecam "Samotnosc w sieci":-).
Zaprzestałam tez sprztania mieszkaniabo po co mam sie męczyć skoro to nie pomaga, mąż też nie pomogł chociaż to ta przyjemność część czekania, zaraz wpadnie przyjaciółka...moze warto wykorzystać nasze wolne chwile?
Trzymajcie sie cieplutko a nuż to juz dzisiaj!!:-):-)Mleństwa w drogę na świat ..życie jest piękne!!!dzięki nim szczególnie:-)
Fakt, że marzymy juz tylko o tym żeby mieć nasze maleństwa przy sobie, a każde pytanie" a pani to jeszcze...itp." doprowadza do furii.
Kino jak najbardziej to dobry pomysł na czekanie ja polecam "Samotnosc w sieci":-).
Zaprzestałam tez sprztania mieszkaniabo po co mam sie męczyć skoro to nie pomaga, mąż też nie pomogł chociaż to ta przyjemność część czekania, zaraz wpadnie przyjaciółka...moze warto wykorzystać nasze wolne chwile?
Trzymajcie sie cieplutko a nuż to juz dzisiaj!!:-):-)Mleństwa w drogę na świat ..życie jest piękne!!!dzięki nim szczególnie:-)
lucy79
Fanka BB :)
Witam, ja również 2w1 nadal!!
Postanowiłam juz nie martwić sie tym czekaniem, spędzic miły weekend...
wydaje mi sie ze nasz maluch już w brzuszku pokazuje nam jaki jest uparty( i po mamie i po tacie, hehe) i najwyraźniej nie chce nas słuchać, wyjdzie kiedy będzie miał ochotę;-)
miłego weekendu kobitki
Postanowiłam juz nie martwić sie tym czekaniem, spędzic miły weekend...
wydaje mi sie ze nasz maluch już w brzuszku pokazuje nam jaki jest uparty( i po mamie i po tacie, hehe) i najwyraźniej nie chce nas słuchać, wyjdzie kiedy będzie miał ochotę;-)
miłego weekendu kobitki
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej Mamuski. Wlasnie dostalam smska od Miji79 :
"16.09 o 19:55 przyszla na swiat Patrycja. 3200 i 55 dluga.Obie czujemy sie dobrze.Porod trwal 2 godz.Pozdrawiam"
Hihi,Patrycja jest rowno tydzien mlodsza od mojej Zuzanki. Nawet co do godzinki.
Ide prac pieluchy!
"16.09 o 19:55 przyszla na swiat Patrycja. 3200 i 55 dluga.Obie czujemy sie dobrze.Porod trwal 2 godz.Pozdrawiam"
Hihi,Patrycja jest rowno tydzien mlodsza od mojej Zuzanki. Nawet co do godzinki.
Ide prac pieluchy!
uleczkaa
Zaciekawiona BB
JA TEZ MELDUJE SIE DALEJ 2W1 WCZORAJ MIALAM SKURCZE ALE NIE BOLESNE WIEC RACZEJ NIE URODZE WEEKEND A TAK CHCIALM W TYM TYGODNIU JESZCZE URODZIC:-( COZ POZOSTALO TYLKO CZEKANIE MUSZE ZA COS SIE ZABRAC ZEBY CIAGLE NIE MYSLEC O TYM TYLKO CO TU ROBIC
reklama
Podziel się: