agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nadziulku,witaMY spowrotem na BB! Tym razem juz pojedyncza,hihi. ;-) Buzialki! :-* :-* :-* :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Ja Moze Pujde Do Tego Szpitala Co Mam Rodzic I Tam Powiem Ze Sie Denerwuje Bo Ostatnie Usg Mialam Dwa Miesiace Temu I Ze Chcial Bym Wiedziec Czy Wszystko Jest Ok Ze Sie Martwie:-( Myslicie Ze Mi Zrobia Usg??
Ale sobie wykrakała tą cesarkę!Ale najważniejsze że wszystko o.k., obie sa całe i zdrowe!Hej Dziewczynki! :-) Juz juz pisze - dostalam dzis smska od Mysi. No i jak myslicie? Urodzila czy nie?
"Wczoraj po godzinie 21.00 przyszlam na swiat przez cesarskie ciecie.waze 2840g i mierze 51cm.porod byl bardzo trudny dlatego bylo cesarskie ciecie.niestety jeszcze sie z moja mamusia nie widzialam ale mam nadzieje ze zobaczymy sie nidlugo.Pozdrawiamy wykonczone ale szczesliwe.Milenka z mamusia."
Agamanni - widzę, ze wykasowałaś mnie z listy aktualnych wrześniówek :-(