reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
witam Wszystkich
W ostatnich dniach moje maleństwo bardzo rzadko sie rusza, wogóle te ruchy są słąbsze niż wcześniej. Wszyscy mówią mi, że dzidzia jest już duża i nie ma miejsca na charce. A wasze maleństwa jak sie zachowują? troche sie martwie żebym czegoś nie przeoczyła, cała ciąże czułam sie świetnie i sie boje żeby pod koniec coś sie złego nie wydarzyło.... za 5 dni mam termin.

Kasiorka mój maluch strasznie się wierci,przeciąga sie, czasem aż boli :))
nie wiem jak to powinno być, być może twoje maleństwo rzeczywiście ma mało miejsca, najważniejsze, że czujesz że czasem się porusza....

Dziewczyny Ja Moze Pujde Do Tego Szpitala Co Mam Rodzic I Tam Powiem Ze Sie Denerwuje Bo Ostatnie Usg Mialam Dwa Miesiace Temu I Ze Chcial Bym Wiedziec Czy Wszystko Jest Ok Ze Sie Martwie:-( Myslicie Ze Mi Zrobia Usg??

Uleczko idź..
ja podobnie zrobiłam i od razu mi cesarkę zrobili - z tym że ja jeszcze do tego dodałam, że czuję że mnie w dole brzucha boli i ciągnie stara blizna po cięciu..
ale na wszelki wypadek bym poszła..

:tak:i ;-)gratulacje dla nowo rozdwojonych mamusiek :D

Hej Dziewczynki! :-) Juz juz pisze - dostalam dzis smska od Mysi. :-D No i jak myslicie? Urodzila czy nie? :-D

"Wczoraj po godzinie 21.00 przyszlam na swiat przez cesarskie ciecie.waze 2840g i mierze 51cm.porod byl bardzo trudny dlatego bylo cesarskie ciecie.niestety jeszcze sie z moja mamusia nie widzialam ale mam nadzieje ze zobaczymy sie nidlugo.Pozdrawiamy wykonczone ale szczesliwe.Milenka z mamusia."

:-D :-D :-D
Ale sobie wykrakała tą cesarkę!Ale najważniejsze że wszystko o.k., obie sa całe i zdrowe!

Mycha ciesze się bardzo i gratuluję!!!!

Agamanni - widzę, ze wykasowałaś mnie z listy aktualnych wrześniówek :-(

Baska.:baffled:. po przenosinach coś poknociło się w tej liście.. wogóle dużo rzeczy zniknęło i częśc od nowa robiłam a i tak musze te liste na nowo zrobić dzieląc ją na dwie części bo tu nie może być tak dużo znaków jak w tamtym forum.. napisz mi na PW jeszcze raz co i jak - na kiedy masz termin wg OM itp.. dopisze jutro jak mi dzieci dadzą usnąć..
aa i jeżeli coś jeszcze zniknęło a ja nie zauważyłam to dajcie mi znać na PW.

W TYM SZPITALU TAKA WREDNA GINEKOLOG BYLA JA KIEDYS JUZ U NIEJ BYLAM I MODLILAM SIE ZEBY JEJ TERAZ NIE BYLO A AKURAT NA NIA TRAFILAM;/I MOWILA ZE JAK MOJ GIN POWIEDZIAL ZE NIE TRZEBA USG TO TAK JEST ZE WYSTARCZY Z 32 TYGODNIA I MAM CZEKAC DO SRODY I WTEDY ISC DO NIEGO PO SKIEROWANIE I DO SZPITALA NA PATOLOGIE CIAZY SIE KLASC:wściekła/y: ALE CI LEKARZE MNIE DENERWUJA NIC NIE MOZNA SIE OD NICH DOWIEDZIEC KONKRETNEGO:-( POCZEKAM DO SRODY JAK NIC SIE NIE WYDARZY TO IDE DO SZPITALA ALE MAM NADZIEJE ZE URODZ DO SRODY BO NEI CHCE ISC DO TEGO GINA JUZ:no:

Dziewczynki! Kolejna rozdwojona! :-D Tym razem Nakretka - sms z wczorajszego wieczorku. :-)

"Mamy Bobasa! Mateusz,3510,51cm,10 punktow. Urodzil sie SN o 9.49 dzis rano. Buziaki."

reklama
Do góry