reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Jednak nie pojechaliśmy na KTG. Brzuch nadal się stawia, ale jak leżę to jest lepiej. Malutka może nie bryka ale po jedzeniu naliczyłam 10 ruchów a poza tym moja gin jest jutro od rana w szpitalu więc jakoś wole do niej od razu. Teraz na wszelki wypadek wezmę ciepłą kąpiel, ładniutko się wydepiluję no i zobaczymy... choć znając moje szczęście to przez noc mi wszystko przejdzie... Trzymajcie jakby co kciuki...

reklama
MJU oczywiście że będziemy trzymać kciukasy! ;) teraz idź, weź kapiel, ogol sie tu i tam no a jutro do gina i czekamy na relacje ;)

Wszystkie za wszystkie trzymają kciuki ;) :D Ja wlasnie jestem po kąpieli i depilacji hehehe.A zaraz zaczynam męczyć brodawki,a może akurat mi pomoże !! ;) :laugh:

mju dam ci rade odpoczywaj bo jak pzyjdzie ci rodzic a nibedziesz wyspana to jest masakra ja po 1 godz snu rodzilam i marzylam zeby usnac jak mi dali znieczulenie ale sie nie dalo co chhwile badali...
trzymam kciuki

ALE MAM BOLE KREGOSLUPA JAK BOLI OD WCZORAJ MNIE TAK MOCNO BOLI:(I JESZCZE BRZUSZEK CORAZ CZESCIEJ I BARDZIEJ TO JUZ CHYBA BLISKO DO WYJSCIA DZIDZI:)

Modlę się do Boga by pomógł mi to wszystko przetrwać... nigdy nie sadzilam ze on moze mi takie swinstwo wywinac a teraz jeszcze na dodatek myli moj i tej dziewuchy numery telefonu :( no ale bynajmniej wiem w czym jest lepsza ma samochod... widziec nie widzialam wiec nie powiem czy ladniejsza

melduje sie 2w1; cale 9 dni PO; cholera psikuska mialam taki okres w ciazy kiedy maz mial problemy w pracy a mi hormony buzowaly ::) codziennie jedno slowo za duzo i klotnia na maksa; spanie tylem do siebie itp; co innego sie klocic a co zdradzac; wez w koncu olej tego faceta on niestety nie nadaje sie na ojca; gadac moze i potrafi ale nie licz na niego; mamy dzial na BB pod tytulem oddam czy kupie jak czegos ci brakuje dla dzidzi daj cynk napewno ktos tanio sprzeda; pewnie kazda z nas dostala jakies ciuszki ktore jej sie nie podobaja i chetnie sie podzieli :) ja ostatnio machnelam 3 paczki chusteczek do pupy z dzidziusia za 10 zeta jedna moge oddac nie ma problemu :D moze sobie same walniemy taki dzial jak ktos by chcial cos oddac zamienic sprzedac czy potrzebowac to miedzy soba przeciez zawsze sobie pomozemy; damy rade psikuska jest nas wiele :D

reklama
Gratuluję świerzo rozdwojonym! Coraz nas więcej mamusiek. W kwestii masowania sutków to potwierdzam. Widziałam kilka efektów - zresztą w szpitalu lekarz dziewczynom kazał to robić.

U mnie "dzień świstaka" ale jak na razie odpukać dajemy radę a maluchy są przesłodkie.

A tak wyglądaliśmy w dzień po cesarce.

Do góry