reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

trzymajcie kciuki dziewczynki tylek wlasnie umylam ::) i jade do gina na wizyte mam nadzieje ze bedzie jakies rozwarcie bo nie wyrobie a polozyc sie w szpitalu i czekac do czwartku na wywolanie sie nie dam; odezwe sie jak wroce

reklama
to dobrze ze nie ma sie o co martwic z tymi kg hehe kurcze nie moge sie doczekac a maluszek coraz bardziej fika w brzuszku i rozciga sie w nocy sie budze po kilka razy bo spac nie daje tak mocno bije w brzuszek pewnie mu ciasno juz hehe ale jestem szczesliwa ze to juz nie dlugo ze go przytule i zobacze ;D

Byłam u tej babki I faktycznie Jula jest drobniutka i powiedziała ze przenoszenie 2 tyg u mnie nie wchodzi w gre. Wiec jesli nie urodze do soboty to mam sie zgłosic do szpitala albo w sobote albo w niedziele. Wiec zmieniam szpital z Karowej na Czerniakowskiej. Jutro mam tam jechac na badania i ta lekarka bedzie tam. Przynajmniej juz cos wiem i jestem troche spokojniejsza uffff

MYCHA dawaj znac co i jak u Ciebie po wizycie??
DZIKUSKA to zaciskam kciuki za rozwarcie dzielna Kobitko :)

ale brzuszek mnei rozbolal:(kuje w srodku strasznie i tak nie dobrze jakos :(ja to ciagle pije cherbatki mietowe hehe a wy macie takie bole ze caly brzuch kuje od srodka?

Mnie kuje. Dziś od 11 mała jest bardzo aktywna. Od 3 godzin wierci się aż mnie wszystko boli. Po 18 idę na mszę za babcie i śmieję się do mamy że zacznę rodzic w kosciele. ;D Sprawdzałam główkę ma bardzo nisko.Może po mszy pojade żeby mi ktg zrobiły. ::) czy wszystko w porzadku.

Dziewczyny oto info od Megi

"Mam córkę, 3500kg i 56 cm, 10 pkt - jest śliczna" ;D

MEGI OGROOOOOMNE GRATULACJE !!!!! MNóSTWO UśCISKóW I CAłUSóW !! :D

Byłam też na wizycie i po nowe L4. Gin mnie zbadal i powiedzial ze tam jeszcze wszystko wskazuje na to ze jeszcze czas :p no myslalam ze zeżre ze złości ten fotel :mad: miałam taką nadzieję ze coś mi powie ze tu już poród blisko a tu wielkie g.... :p i jeżeli nie urodzę do 17 września to 21 mam sie zgłosić do szpitala. :p
Pytałam też czy można po odejściu czopa uprawiać sex żeby coś przyspieszyć, powiedzial że jak najbardziej, no więc od jutra do roboty ;D

NO PROSZE JUZ KOLEINA MA DZIDZIE PRZY SOBIE JA TEZ CHCE JUZ TO BEDZIE NAJPIEKNIEJSZA CHWILA W MOIM ZYCIU JAK DOTKNE I ZOBACZE MOJEGO MALUSZKA :)IDE TERAZ NA SPACEREK Z PRZYJACIOLKA TROCHE DOTLENIC DZIDZIUSIA HEHE

reklama
MEGI GRATULACJE!!!

Ja się zaczynam martwić. Mąż chory. Mnie cały czas coś ciągnie... Chyba cos zjemy, potem wezmę prysznic, szybka depilacja (na wszelki wypadek) i pojedziemy na KTG. Zastanawiam się tylko czy to nie jest tak, że ja już tak bardzo chce urodzić, że mi już jest wsystko i nic...

Nadzia to się jednak nie spotkamy bo ja twardo obstaje przy bielańskim... ale ponieważ Agutka juz z zuzią to jakby co pisze do Ciebie :)

Do góry