trzymajcie kciuki dziewczynki tylek wlasnie umylam : i jade do gina na wizyte mam nadzieje ze bedzie jakies rozwarcie bo nie wyrobie a polozyc sie w szpitalu i czekac do czwartku na wywolanie sie nie dam; odezwe sie jak wroce
reklama
uleczkaa
Zaciekawiona BB
to dobrze ze nie ma sie o co martwic z tymi kg hehe kurcze nie moge sie doczekac a maluszek coraz bardziej fika w brzuszku i rozciga sie w nocy sie budze po kilka razy bo spac nie daje tak mocno bije w brzuszek pewnie mu ciasno juz hehe ale jestem szczesliwa ze to juz nie dlugo ze go przytule i zobacze ;D
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Byłam u tej babki I faktycznie Jula jest drobniutka i powiedziała ze przenoszenie 2 tyg u mnie nie wchodzi w gre. Wiec jesli nie urodze do soboty to mam sie zgłosic do szpitala albo w sobote albo w niedziele. Wiec zmieniam szpital z Karowej na Czerniakowskiej. Jutro mam tam jechac na badania i ta lekarka bedzie tam. Przynajmniej juz cos wiem i jestem troche spokojniejsza uffff
MYCHA dawaj znac co i jak u Ciebie po wizycie??
DZIKUSKA to zaciskam kciuki za rozwarcie dzielna Kobitko
MYCHA dawaj znac co i jak u Ciebie po wizycie??
DZIKUSKA to zaciskam kciuki za rozwarcie dzielna Kobitko
Mnie kuje. Dziś od 11 mała jest bardzo aktywna. Od 3 godzin wierci się aż mnie wszystko boli. Po 18 idę na mszę za babcie i śmieję się do mamy że zacznę rodzic w kosciele. ;D Sprawdzałam główkę ma bardzo nisko.Może po mszy pojade żeby mi ktg zrobiły. : czy wszystko w porzadku.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny oto info od Megi
"Mam córkę, 3500kg i 56 cm, 10 pkt - jest śliczna" ;D
MEGI OGROOOOOMNE GRATULACJE !!!!! MNóSTWO UśCISKóW I CAłUSóW !!
Byłam też na wizycie i po nowe L4. Gin mnie zbadal i powiedzial ze tam jeszcze wszystko wskazuje na to ze jeszcze czas no myslalam ze zeżre ze złości ten fotel miałam taką nadzieję ze coś mi powie ze tu już poród blisko a tu wielkie g.... i jeżeli nie urodzę do 17 września to 21 mam sie zgłosić do szpitala.
Pytałam też czy można po odejściu czopa uprawiać sex żeby coś przyspieszyć, powiedzial że jak najbardziej, no więc od jutra do roboty ;D
"Mam córkę, 3500kg i 56 cm, 10 pkt - jest śliczna" ;D
MEGI OGROOOOOMNE GRATULACJE !!!!! MNóSTWO UśCISKóW I CAłUSóW !!
Byłam też na wizycie i po nowe L4. Gin mnie zbadal i powiedzial ze tam jeszcze wszystko wskazuje na to ze jeszcze czas no myslalam ze zeżre ze złości ten fotel miałam taką nadzieję ze coś mi powie ze tu już poród blisko a tu wielkie g.... i jeżeli nie urodzę do 17 września to 21 mam sie zgłosić do szpitala.
Pytałam też czy można po odejściu czopa uprawiać sex żeby coś przyspieszyć, powiedzial że jak najbardziej, no więc od jutra do roboty ;D
reklama
MEGI GRATULACJE!!!
Ja się zaczynam martwić. Mąż chory. Mnie cały czas coś ciągnie... Chyba cos zjemy, potem wezmę prysznic, szybka depilacja (na wszelki wypadek) i pojedziemy na KTG. Zastanawiam się tylko czy to nie jest tak, że ja już tak bardzo chce urodzić, że mi już jest wsystko i nic...
Nadzia to się jednak nie spotkamy bo ja twardo obstaje przy bielańskim... ale ponieważ Agutka juz z zuzią to jakby co pisze do Ciebie
Ja się zaczynam martwić. Mąż chory. Mnie cały czas coś ciągnie... Chyba cos zjemy, potem wezmę prysznic, szybka depilacja (na wszelki wypadek) i pojedziemy na KTG. Zastanawiam się tylko czy to nie jest tak, że ja już tak bardzo chce urodzić, że mi już jest wsystko i nic...
Nadzia to się jednak nie spotkamy bo ja twardo obstaje przy bielańskim... ale ponieważ Agutka juz z zuzią to jakby co pisze do Ciebie
Podziel się: