reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

MEGI-OGROMNE GRATULACJE !!!

Ja mam dzisiaj wizytke na 20sta wiec zobaczymy co mi powie gin. Moze chociaz u mnie wiesci beda bardziej przychylne niz u Mychy. Bo ja do 21 wrzesnia z nerwow nie wytrzymam  ;)

reklama
Megi - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!

Normalnie duzo już jest wrześniowych maluszków ;) Ja już też chcę!!!

LUCZYNKO ja ci życzę obyś usłyszała od gina to co chcesz ;) bo ja nie wiem jak wytrzymam do 21.09 :p

w każdym razie ja byłam przekonana ze urodzę przed terminem a tu proszę ::)

MEGUS OGROMNIASTE GRATULACJE :-*

MJU Oki nie ma problemu i tez trzymam kciuki ja sobie Twój telefonik tez zapisałam. Moze jednoczesnie bedziemy rodziły tylko ze w róznych szpitalach :)

MYCHA matko przynajmniej czop Ci odszedł wiec moze bedzie jednak cosik wczesniej u mnie ani czpu ani zadnych pozadnych bóli a 17 do szpitala Kurde kurde ale i tak trzymam kciuki. Wiec Mychus bierz mężulka w obroty kochana :) A najwazniejsze ze wszystko z Twoja dzidzia oki. A z tym terminem to moze byc różnie.
Ciekawe jak tam DZIKUSKA??

A AGUTEK mi przysłała smska ze sie napatrzec na Zuzanke nie moze ze taka sliczna. Kurde nie powiem zazdroszcze jej i innym Wrzesniówka które tulajuz swoje Dzidzie.

;D       G * R * A * T * U * L * A * C * J * E         ;D

;D        M * E * G * I       ;D

Moja dzidzia też jest bardzo aktywna strasznie prze mi w dół co czasami pobolewa,gina kazała mi 17.09 zglosic sie na oddział jesli do tego czasu nic nie ruszy.Wiec mam nadzieje ze 17.09 powiedzą mi ze mam juz rozwarcie i zostanę aby urodzić ::) ::)

Jak narazie każda z nas sie maltretuje i czeka z niecierpliwością.Trzymam kciuki za wszystkie mamusie ktore czekają jak na szpilkach na jakiekolwiek sygnały rozpoczynającego sie porodu :) Trzymajcie sie dzielnie ;)
Ja przynajmniej sie staram...

GRATULACJE MEGI!!!

no i ciekawe, która będzie następna???
najwyższy czas na te Panie po terminie :laugh: do roboty laski!!

ja w domku; oto wyrok; rozwarcie na te przeklete 1,5 palca ktore mam juz od srody, szyjka miekka z dzieckiem wszystko ok; w srode do szpitala w czwartek wywolanie; jak ja chce urodzic do czwartkuuu; ide lezec dzien mialam pelen wrazen aaaa sex nie wazny lekarz powiedzial zeby brodawki masowac ::) recznikiem :p ja mam meza dzis pomasuje a ja moze juz jutro sie nie zamelduje :D:D:D

Nadziu sama widzisz ze to że odszedł czop wcale nie świadczy o tym że coś sie zaczyna :p innym dziewczynom czop nie odszedł a dostały nagle skurczów albo odeszły wody i urodziły! widzisz każda z nas i każda ciąża jest inna ::) ;)

Megi napisała:
"Mycha rada dla ciebie i innych mamusiek 2w1 - masujcie sobie brodawki, mi to pomogło wywołać i spotęgować skurcze. My teraz po jedzonku idziemy spać. Pozdrowienia"

I Cleo
"Czuję się coraz lepiej, uniknęłam nacięcia krocza. Mała czuje się dobrze. Jak trafiłam na oddział miałam rozwarcie na 1 palec więc kazali iść pod gorący prysznic na brzuch"

Wiec jak widzicie dziewczyny masować brodawki i brać gorącą kąpiel. Tylko że ten masaż brodawek tak na sucho to nic przyjemnego :p tak myślałam czy tu nie sprawdziłby się laktator, czy moze zadziałał by odwrotnie ::)

reklama
MEGI ogromne gratulacje. Więc masz parke w domu :)

Ja robię masaż brodawek już od jakiegoś czasu i nic mi to nie daje. Ale jak zauważyła Mycha każda ciąża jest inna, na jedną zadziałało to, na inną co innego :)

Więc dziś mamy dwie nowe dziewczynki w gronie wrześnióweczek. Która następna?

LUSZCZYNKA daj znać jak po wizycie, może teraz Twoja kolej?

Do góry