reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Renee dobrze,że z dzidziolkiem wszystko ok ;)

Mnie bolą coraz bardziej pachwiny i nie wiem czy się jakieś więzadla rozluźniają czy dzidzia gdzieś uciska.
W sprawie porodu to bardzo się cieszę,że wiem kiedy napewno nastąpi ten dzień ;D no chyba,eby niespodziewajka jeszcze wcześniej ;D

Dobrej i chłodnej nocki mamunie ;)

reklama
Witam.
Jak pzyjemnie gdy na dworze jest taka właśnie pogoda (temp. 22 stopnie).
Ja nocki przesypiam naszczęście, tylko gorzej jest jak wstaję - wszystko mnie boli. A dziś Krzyś zrobił mi pobudkę o 6 rano i niebardzo chciał potem zasnąć.

a mnie od rana kość ogonowa napierdziela :( nawet usiąść na tyłek nie mogę :( jak ból stóp przeszedł,to teraz znowu to :( i jeszcze od rana słońce za oknem...

jakby tych boleści było mało, wczoraj jak wracaliśmy do domu z zakupów, obtarły mi się nogi w okolicy pachwin i ledwo chodzę :( buuuu ratunku !!!

Witam mamuski. ;)

U nas zapowiada sie kolejny,cieply dzionek... Jesli chodzi o moje bole,to pierwszy raz od kilku dni,nie bolalo mnie rano w podbrzuszu,ale za to wciaz napierdzielaja mnie stopy i kosc ogonowa,heh...
Narazie konkretnych planow na dzis nie mam. ;) Oprocz tego,ze na 18.30 mam pierwsze zajecia (organizacyjne) w szkole rodzenia. ;D ;D ;D

Milego dzionka! :D

Hejkum ;D
U nas niby chłodniej,ale ja znowu ego nie czuję ::) :p

Wczoraj późnym iweczorem miałam kilka skurczy i to takich lekko bolesnych ::) mam nadzieję,że Wojtek teraz się nie będzie pchał na świat,bo mój pan doktor na wczasach :p

reklama
Do góry