reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witam w tą piękną sobote!!!!!!!
Adasia i ja coraz bardziej przekonuje sie że najlebszym wyjsciem będzie usunięcie tego migdała.
Naprawde wiele mam pisze i mówi o poprawie w zdrowiu dziecka.
Musze poprostu postawić na swoim.

reklama
Mamaoska- ja przez kilka lat bylam zwodzona przez pewnego laryngologa i starałam się cały czas leczyć ten migdał.Leczenie było drogie ale ja wierzylam , że obędzie się bez zabiegu.Kamila cały czas miała problemy z nosem, z gardłem , uszy parę razy byłu leczone , mówiła już przez nos i miala słabszy słuch.W końcu nie wytrzymałam i zmieniłam laryngologa a ten zalecał jak najszybszy zabieg usunięcia fatalnego migdałka.Dobrze , że go posłuchałam.Znalazłam klinikę w której dziecko ma zabieg rano i w tym samym dniu po południu wychodzi do domu.A ja mogłam z nią cały czas być po zabiegu w jednym pokoju.

Witam :)

Wczorajsza wizyta wlała więcej wiary w me serce :) tydzień temu stwierdzone skrócenie szyjki macicy w ogóle nie ma miejsca..szyjka jak na zamówienie ponad 5 cm...pięknie zamknięta..pan doktor mówi, że wzorowa ciąża bliźniacza...dzieciaki wyrośnięte (po rozmiarach prawie 2 tygodnie do przodu z terminem ;) )....ale ich dobrze karmię ;) takie wielkie rosną...liczyłam na każdej rączce paluszki....na każdej 5 ślicznych paluszków :))))) lekarz naprawdę bardzo miły i tłumaczący wszystkie moje bzdurne obawy...mówił, że szkoda tylko, że "wzierność karku"...czy jak to tam jest nie była robiona...Wy wiecie co to bo chyba o tym pisałyście..ja nie wiem co to ;) USG 3D ma....ale mówi, że to raczej bajer jest...a do diagnozy w zupełności 2D wystarcza i w 20 tygodniu będziemy robić USG połówkowe i oglądać pokolei każdy narząd dzidziusiów i sprawdzać czy wszystko ok ;) ale się wtedy pewnie nadenerwuje przed takim badaniem......i to tak na gorąco....co w tej chwili pamiętam....ale nastrój odrazu lepszy...i zdjęcia mam cudowne moich maleństw ....echhhhhh.....i okna mąż właśnie skończył myć ;D zycie jest piekne :laugh:

Aguś tak się cieszę naprawdę!! Mogę sobie wyobrazić twoje szczęście bo nie dość że dwójeczka (jedno szczęście) i zdrowiutka i śliczna (drugie) No to weekend zaczął ci się super! ;)

Aga no to super,jeju! :D

Ja juz nie moge sie doczekac swojej przyszlej wizyty u lekarza. :D Tyle,ze nie wiem,kiedy ona bedzie,bo jestem zmuszona zmienic doktorka,gdyz od poniedzialku zaczynam prace i godziny mi nie pasuja niestety... :(
Tak poza tym,to mam ogromna chec pobawienia sie gdzies w gronie znajomych,tak jak tydzien temu i chyba uda sie moim kolezankom mnie gdzies wyciagnac. :D Coz,poki moge sie ruszac,pokorzystam. ;) I sobie odreaguje co nieco... Heh...

Milego weekendziku Laseczki! :-*

Aguś cieszę sie bardzo,że dzieciaczki maja sie dobrze,i że Twoja szyjka ma się ok ;)
Ja mam dzis dzień leniuchowania,spacerowania i spotykania ze znajomymi ;)

kurcze tą szyjką to ja zaczne sie martwić :( na ostatniej wizycie gin powiedziala ze ma 3cm i teraz wychodzi że to mało :(
dobrze że w ciebie wszystko w porzadku :) czasem warto iść do innego lekarza

Aga Super, że z dzidziusiami wszystko w porządku to duża ulga! I co zostajesz przy tym nowym lekarzu??

A mi jest dziwnie.... w ogóle nie czuję się dziś "w ciązy" i sama nie wiem czy się martwić czy cieszyć. Boję się choćto bez sensu. We wtorek idę do lekarza z wynikami na moment ale chyba poproszę, żeby mnie zbadał tak na wszelki wypadek....

reklama
Ja też jestem bardzo przewrażliwiona i mogłabym chodzić do gina raz w tyg. :D ale cóż, trzeba przystopować

Do góry