reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

a ja umyłam juz jedno okno :) zaczełam od kuchni bo tam jest najmniejsze a jutro zamierzam umyć w jednym z pokoi, potem w drugiem. Na przyszły tydzień zostawiam soebie mycie okna balkonowego jak juz odpoczne po niedzieli ;D

reklama
ja myć okien nie zamierzam sama. Mam ich 18 z czego większość ma ponad 1,8m więc nie będę po parapetach ganiać. Mąż umyje albo kogoś poszukamy bo ostatniomój mmiły do wieczora w pracy. :)

Wkleiłam swój brzuch w galerii. Sama się z tym zdjęciem męczyłam i nawet coś wyszło ;)

mycha12 pisze:
Agutka tu więcej mamuś pracuje, także nie jestes sama. Ja mam zamiar chodzić do pracy jak długo dam radę bo w sumie co robiłabym całe dnie w domu skoro leżeć nie muszę i dzieci jeszcze nie mam! :laugh:

Hehe,tyle,ze ja nie pracowalam od lipca,wiec rozumiesz,Mycha[/]... Emocje sa. :D

Aga ja sama sobie zrobiłam badania na toxo jeszcze przed zajściem w ciążę.O grupękrwi męża lekarz mnie nie pytał,ale zawsze bada,sprawdza przyrost masy i mierzy ciśnienie.Wysyła mnie też na badania moczu i morfologię,więc chyba jednak zmień lekarza,bo za tani on nie jest a chyba nie stara się za bardzo.
Byłam dzis na zakupach i kupiłam sobie kolczyki w Aparcie,które przypadkiem dziś były przecenione o 50% ;D poza tym kupowalismy z mężem małe pierdolki dla naszych chrześniaków i zobaczylam takie sliczne i cudne ubranka dla dziewczynek :) takei słodkei sukienusie,i buciczki i sweterki...mniam... ;) ja chyba chcę dziewczynkę.... ;D

Aga faktycznie jeśli chcesz rodzić w odległym szpitalu to warto odnalezć lekarza z tego rejonu.
Tym bardziej, że nosisz blizniaki!
To naprawde nic nie kosztuje poprostu będziesz pewna, lepsze to niż pózniej żałować!
Awizyta co 2-wa tyg. to chyba za często, pod koniec ciąży to ja rozumiem,no chyba że masz zagrożoną.
Jeju ale jestem nocny marek!!!!!!! Mi dość często się zdaża że kłade się pózno........chyba mam wyrzuty! :-[

Witam w piątek!

Chyba wiekszość mamuś się cieszy szczególnie te pracujące ;D

No to miłego dnia życzę! ;)

Mimo tego,żem na zwolnieniu to tez się ciesze z piątku bo dziś idę na wizyte do ginekologa,podglądać dzidzię ;)
A wcześniej chcemy z mężem pojechać pooglądać kuchnie,bo musimy w końcu swoją zmienić.
Oczywiście jak mąż zwlecze sie z łóżka ;D

reklama
Do góry