baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Madzia - ja też dzisiaj wzięłam się do okna balkonowego. Myłam je chyba ponad godzinę bo bylo bardzo brudne Wzięłam się po to żeby coś przyśpieszyć przez to schylanie się. Potem poszłam na spacer z mężem i ledwo do domu przyszłam. W drodze miałam uczucie, że mały mi coś zjeżdza niżej a mąż już caly chory był :-) Teraz wszystko jest ok. Jak siedzę to dosłownie brzuch siedzi mi na nogach. Jutro mam wizytę u gina to jestem ciekawa co mi powie.
Uleczka - Też mam takie kłucie w szyjce i niewiem co to jest. Mam takie uczucie jakby ktoś tam mi uciskał czymś. Moze to juz jakieś objawy zbliżającego się porodu??
Lucy - ja też mam smaka na placki ziemniaczane :-) Ale dziś mieliśmy na obiad fileciki z kurczaka, ziemniaczki i buraczki ;-)
także Madzia, Uleczka, Truskawka, Lucy - miejmy nadzieję, ze niedługo się rozdwoimy :-)
Uleczka - Też mam takie kłucie w szyjce i niewiem co to jest. Mam takie uczucie jakby ktoś tam mi uciskał czymś. Moze to juz jakieś objawy zbliżającego się porodu??
Lucy - ja też mam smaka na placki ziemniaczane :-) Ale dziś mieliśmy na obiad fileciki z kurczaka, ziemniaczki i buraczki ;-)
także Madzia, Uleczka, Truskawka, Lucy - miejmy nadzieję, ze niedługo się rozdwoimy :-)