reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Cześć dziewczyny.

Ja wczoraj długo nie umiałam zasnąć ale w końcu się udało i przespałam dobrze całą noc. Moja kotka rano zaczęla jednak tak wariować ze nie dała mi dłużej spać cholera jedna :p

POza tym mam okropne samopoczucie, z tego też powodu nie umiałam wczoraj zanąc. Rodzinne problemy
które mam dręczą mnie od długiego czasu, a główny problem co zniknie to sie za chwilę pojawia znowu :-[ nie mam już siły. Wiem że teraz nie powinnam sie tym przejmować ale to dotyczy mojej matki(najbliższej mi osoby) i nie da sie tak po prostu odciąć od tego. :-[ Nie wiem jak to się skończy, ale ja juz nie mam siły.

Margolis, to faktycznie masz wysoką hemoglobinę, ja w życiu takiej nie miałam, zawsze 12 lub niewiele ponad 12. Ja niby też biorę żelazo już z dwa miesiące, ale hemoglobina nic podskoczyć nie chce ;D

zasnęłam dopiero o 3ciej nad ranem a o 7mej miałam już pobudkę.. jestem padnięta.. w dodatku czuję się tak jakbym zaraz miała urodzić.. cała napięta i w nerwach, a mały naciska mi mocno na krocze..

Mycha a ty się nie denerwuj..
ja sieprzestałam stressować swoją rodzinka jakiś czas temu ( w pierwszej ciąży).. ciągle każdemu coś się działo albo nie podobało.. skupiłam sięna sobie i na męzu.. i na dzidzi.. i to pomogło.. trzymaj sie

Aga dzięki. Masz racje i zgadzam sie z tobą, ale nie potrafię się skupić tylko na sobie podczas gdy obok mnie dzieje się tragedia, tym bardziej że to dotyczy bliskiej mi osoby :-[

Mycha, ale zamartwianiem się mamie nie pomożesz, sobie zresztą też :(, ja wiem, że to łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale.........trzymaj się. :)

Ale mocno pada ! Smętny dzień, brzuszek pobolewa jak przy okresie
To czekanie jest najgorsze.Wnocy też dobrze nie śpię, wszystko boli - biodra , podbrzusze i krzyż ::)

Mychuś.. uwierz mi że tragedie w mojej rodzinie to rzecz normalna.. kiedyś może jak się przełamię opowiem ci o tym.. może na GG a może na forum..

ale nie martw się i główka do góry

reklama
Pełnapsikus ty idź może do lekarza,bo niewiem czy to normalne wymioty teraz,żeby to dziecku niezaszkodziło.
Ja skurcze mam nadal zle w dużych odstępach,dziś w nocy spac przez nie nie mogłam.Niedosyc że wstaję co 2 godziny to spac nie mogę.
Plecy bolą przy dłuższym spacerze,ale wszystko się da wytrzymac.

Do góry