reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agutko ty leć do lekarza.. pieniążki poczekają, a z dzidzą nie ma żartów.. ruchy dobrze czujesz?? leć na izbę przyjęć na wszelki wypadek niech ci KTG zrobią czy coś..

MArgolis fajnie, że jeszcze w całości jesteś.. im dłużej tym lepiej dla maluchów nie??

Magda.. przerwijcie ten zastój, bo jak nie to ja pierwsza sie rozdwoję.. zwłaszcza, żę to już 38 tydzień się u mnie zacząŁ :D

reklama
Agamamaani,czuje je prawidlowo,wiec mam nadzieje,ze to nic zlego... Ale jesli znowu zacznie mnie tak potwrnie skrecac,to ide na Izbe Przyjec,bo nie wyrobie. :(

Margolisku,ciesze sie,ze juz wszystko dobrze i oby tak dalej! :) Buziaki dla Ciebie i Maluszkow! :-*

Ide sie teraz polozyc,bo ciezko mi sie tak siedzi...Milego popoludnia Mamusie i trzymajcie za Nas kciuki,prosze! :-*

Agutko dobrze, że się odezwałaś, bo już zachodziłyśmy w głowę co z Tobą? Mam nadzieję, że Ci to wszystko szybko przejdzie, trzymaj się. ;) ;D

wczoraj się troche przestraszyłam, zobaczyłam pasma krwi w śluzie, brzuszek spadł mi już z tydzień temu, poczucie, że chce mi się siusiu właściwie mnie nie opuszcza, a jutro zaczyna się dopiero 36 tydzień. Fakt, ze trochę ostatnio się nabiegałam. od dzisiaj leżę i nic nie robię . Chyba powinnam jeszcze minimum 2 tygodnie wytrzymać. Mój termin na 14 wrzesnia wydaje mi się teraz kompletnie nierealny, a nie mam spakowanej torby do szpitala i muszę jeszcze kupic jakieś staniki do karmienia. Jeszcze zostanę sierpniówką ;)

Thea
za 2 tygodnie wybiera się do szpitala i tez jeszcze nie mam spakowanej torby ;Di
zamierzam ja spakować dopiero za tydzień,albo i dalej bo przecież wiem gdzie co mam a nawet jak zaczeni się wcześniej to chyba chwile potrwa i zdążę się spakować ;D

Zresztą jak jechałam w 17tc do szpitala to w 20 minut byłam wykąpana włącznie z glową i spakowana,więc jestem już wprawiona :)

Puk,puk,jest tu kto? :)

Ja wlasnie zjadlam kolacyjke,no i mam nadzieje,ze za szybko nie odejdzie mi z kupka. ;) Poza tym calodzienne lezenie w lozeczku pomoglo na tyle,ze nie boli mnie juz tak bardzo w podbrzuszu,tylko maciczka dalej sie napina... No,ale jakos przezyje. :) Niedlugo kapiel i spowroem do lozeczka. :) A Wam Dziewczynki raz jeszcze dziekuje o troske! :-*

No cieszę się Agutku,że Ci troszkę lżej,ale jak coś to nie graj twardziela tylko do szpitala ;)

Ja znowu dopadłam jakiś kryminał i cieżko mnie oderwać ;D albo hafciki albo książęczki ;)

Agutko ja dwa tygodnie temu miałam rozwolnienie ,trzymało się mnie przez tydzień.Powiedziałam o tym mojej gince przepisała mi jakies leki,ale że mi przeszło nie wykupiłam ich.Trzymam kciuki że wszystko z tobą i Zuzą będzie w porządku.

Hello !!! ale tu cicho!! ;)

Mieliśmy gości ale już poszli. Jakoś tak niby jestem zmęczona a niby nie - sama juz nie wiem :p

Co do napinania brzusia to tez mi sie napina. Tak szczerze mówiąc to chciałabym to wszystko mieć juz za sobą, a najlepiej zasnąć i obudzić się za miesiąc ::) ;)

reklama
Ja tam nie musiałabym się budzić za miesiąc, ;) mogłabym się jutro obudzić z małą na rękach ;) ;D Te ostatnie tygodnie strasznie się dłuuuuuuuuużą! :)

Do góry