reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agamamaani,ja sie w swoj nie mieszcze,dlatego nie chodzilam na basen. :( Dopiero teraz udalo mi sie kupic jakis duzy stroj,wiec moge pomyslec o plywanku moim ukochanym. :D

A ja wlasnie sie obudzilam po 1,5 godzinnej drzemce,ide sie wypluskac kolejny raz i spadam do lozeczka,bo nie mam sily na nic innego. :( Chyba zaczne myslec o zwolnieniu,a tak chcialam tego uniknac...

reklama
Martruda wszystkiego naj naj dlaTwojej Córeczki :)

Straszna duchota u mnie troche popadało ale na tym sie skonczyło. Kostek juz nie mam normalnie ledwo klapki mi sie mieszcza :). Chyba tez zaraz sie kłade jak Agutka ledwie zipie :)
Milego wieczorku zycze Mamuski :)

Ja też czuję sięokropnie. Najbardziej irytuje mnie to, że na nic nie mam siły a odpoczywanie dopija moją psychikę. Nie wiem jak to dalej będzie bo z każdym dniem sił coraz mniej....

Mnie też męczy ta cholerna duchota!! :p :p pojechałam na chwilę do sklepu i myślałam że nie wystoje w kolejce do kasy!! było mi słabo i gorąco!! ufffff żeby tak sie ochłodziło przynajmniej na pare dni :(

A nie wiem czy widziałaś Mychuś prognozy na przyszły tydzień.... na poludniu do 36 stopni!!!!!
nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.
Dziś nawet nie puchnę,ale co będzie dalej???

Edi nie strasz tą prognozą!!

choć może w centrum będzie chłodniej.. jeżeli nie to wyjeżdzam na alaskę :) tam przynajmniej nie spuchnę :)

co do kostiumu to na plazy nie miałam problemu - po prostu luźną kieckę zakładałam.. ale na basen to zupełnie nie mam w czym iść bo po porodzie noszę tylko i wyłącznie jednoczęściowe kostiumy ate za małe są zupełnie.. :(

Edi oby sie te prognozy nie sprawdziły bo ja ten ostatni tydzień w pracy przed zwolnieniem nie wiem jak wytrzymam :p :p :p :p dzisiaj bylo na tyle "fajnie" w pracy jesli chodzi o temp. ze też nawet nie spuchłam, więc to było piękne!!

A kupiłam sobie w salonie Diora (tak nazywamy z kumpelami z pracy sklep z używaną odzieża :laugh:) 2 kiecki takie na maxa cienkie za które dałam 20 zł bo ja sie już nie mieszcze w zadne ciuchy . Nie umiem spódniczek (które normalnie latały mi w pasie) nawet przez uda przeciągnąć! :p :p

No nic!! to miłej nocki kochaneczki! do jutra!! ;)

Mycha taki salon Diora to ja też odwiedzam ostatnio - kupiłam tam parę luźnych ciuszków niezłych firm i teraz przewiewie ubrana mogę spacerować z córą.. zwłaszcza, ze wychodząc z niąna plac zabaw lepiej nie zakłądac nowych ciuchów.. i po co wydawać mase kasy na dwa ostatnie miesiące :D

Ja też już nie wyrabiam z tą okropną duchotą. U mnie niby troche popadało wieczorem no i powietrze jest teraz przyjemne.

Ja śpię przy otwartym oknie i w letniej koszulce nocnej no i na kołderce (bo ja generalnie - nawet zimą - śpię "na wierzchu").

Na basen owszem chodzę. Kupiłam sobie na początku ciązy taki fajny, jednoczęściowy kostium, który rośnie razem z moim brzuszkiem. A w sobotę właśnie uderzamy na basen - już nie mogę się doczekać.

Też już pojawił się u mnie przezroczysty płyn z piersi (w poprzedniej ciąży nastąpiło to dużo wcześniej).

reklama
Dior to fajna nazwa! :laugh:

Ja byczylam sie przez ostatni tydzien na dzialeczce, co zresztą widać na zalaczonych zdjatkach :) siedziałam caly czas pod drzewkiem, wystawiałam tylko nogi do słońca, resztę staralam się chować, ale slońce i tak mnie dorwało :) nawet brzuszek sie opalil przez sukienke! :) a tego nie zakladałam!
Co do deszczu, to wczoraj po poludniu przeszła niezla burza nad Bydgoszcza, moze ogladałyscie w TV, na trasie Bydgoszcz- Poznań, niezla zadyma była! U mnie na szczęscie tylko silny wiatr i deszcz i kilka polamanycg galązek, no ale dzisiaj niby burzowo ale duszno i parno, ochyda!!!!

Do góry