reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

cześć mamuśki :) Ale mam dziś od rana miły dzionek - wstałam o szóstej żeby po coś na śniadanko do pracy wyskoczyć, a w kuchni czekała niespodzianka - świeże bułeczki z liścikiem od Mężusia :) Czasami faceci są całkiem do rzeczy :) Udanego i niemęczącego dnia wszystkim Oczekującym

reklama
Thea trzymaj sie tam! i pooddychaj świerzym powietrzem i jodem za nas!! całuski :-* :-*

Reszcie mamusiek pozostaje mi zyczyc miłego i słonecznego dzionka!!

ja też juz zbieram rzeczy na naszą nadmorską wyprawę.. wprawdzie nad morzem będizemy tylko 4 dni ale zawsze to coś :)
a potem jeszcze wybieramy się na urlop do bliżej nieokreślonego miejsca..

Hej! ale zazdroszczę Wam wyjadów urlopowych. Mi nie wolno zanadto się oddalać. Pozostają tylko krótkie wycieczki. Poodpoczywajcie trochę za mnie....

Thea fajnie masz nad tym morzem,a ten szum i bryza sama rozkosz!!!
Niestety w tym roku i ja nigdzie się nie wybieram ze względu na ciąże i nieobecność męża.
Ale za rok napewno sobie odbije ;)

Dziewczyny a czy wiecie może jak to jest z kąpaniem sie w rzece,jeziorze, morzu itp jak się jest w ciąży?? bo wiecie te infekcje itp :p :p??? można czy nie!?

Mycha, ja nie zamierzam pływac ani wtym jeziorku ani w żadnym innym publicznym kapielisku. Mam dość infekcji jak na razie :)Choć nigdzie nie słyszałam, że w ciąży jest to niewskazane. Wole jednak nie ryzykować kolejnym swędzeniem czy szczypaniem ;)

Kąpać sie w akwenach wodnych to można byle nie było to jakieś okropnie brudne wylewisko. Jak mi sie uda trafic na pogodę to zamierzam popływać w jeziorku :)

a dziś zaczął mi sie 7 miesiąc ale super <jupi>

Pogoda znów u nas śliczna a ja mam dalsze sprzątnie w planach w zwiazku z przyjazdem gosci. Pech :(

reklama
Do góry