reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dzień dobry ;)
Znowu sobie pospałam ;) a wszystko przez to,że długo siedzę(jak na mnie) w nocy.Nad ranem miałam jakieś dziwne bóle brzuszka,niby to skurcze jelit a niby taki skurcz miesiączkowy????nie wiem co to bylo bo toaleta tego nie rozwiązała a teraz jest ok.
Przed chwilą jadłam pierwsze czereśnie zw tym roku.Wczoraj miałam "dostawę" od rodziców.Są słodkie jak na tą pogodę i warunki do dojrzewania ;)
Miłego dzionka kobiałki ;)

reklama
Edi ja też miewam takie bóle, właśnie musze zapytac gina co to może być. Przychodzą kiedy chcą a jest to taki przeszywający ból , bardzo nie miły. Poza tym ciągle mam jakieś upławy i też nie wiem czy to tak OK!?? :p

ja tez niestety miewam takie bole,zwlaszcza nad ranem.Ostatnio jak pytala ginekolog,stwierdzila ze to normalne,bo kości mi sie "rozchodza" i przygotowywuja doporodu.Trudno je opisac,taki "tępy" rodzaj bolu :( A co do uplawow to ja tez je mam,u mnie sa zwiazane z pojawiajacymi sie od 3 miesiaca roznymi infekcjami pochwy.

Witajcie.
Pogoda u nas jest do bani. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia juz coś się zmieni z tą pogodą, bo wybieramy się na urlop nad morze.

Ja w piątek i w sobotę miałam takie dziwne bóle brzuszka ale to spowodowane było chyba przepracowaniem i dzwiganiem Krzysia, gdyż wczoraj jak nic nie robiłam to wszystko było ok.
Tak więc pora się oszczędzać.

Pozdrawiam.

Witam DZiewczynki!
Ja pisze jeszcze ze stolicy, pada dzisiaj i zrobiło sie zimno i ponuro, brrr.... co za czerwiec.

MYCHA, jeśli chdzi o upławy to trzeba to sprawdzić u gina, białe, bezzapachowe są normalne w ciązy, ale jeśli jest ich trochę więcej i zmienią sie, to trzeba lecięc do lekarza. Ja przy mojej ostatniej wizycie, tak jak wam pisałam, w związku ze skurczami, wykrył, że mam jakieś "malutkie" upławy i zapisał globulki, bo powiedział, ze nawet takie nieznaczne, w ciązy mogą być grożne dla płodu, takze radzę Ci sprawdzić !!!!!!

A ja sie dzisiaj zajadam truskwakami, pycha!!! ;D

Byłam u lekarza, który stwierdził, że to pieczenie to albo z ucisku na żołądek albo z ucisku na nerw. Dostałam maść i tablitki przeciwbólowe a jak nie przejdzie to mam iść do szpitala a ja nie chcę!!!! :p

Margolis a te przeciwbolowe to jakie?Wydaje mi się że przejdzie ale jeśli nie to może faktycznie warto zrobić jakieś dodatkowe badania!
Wczoraj odwiedziłam kuzynkę ktora starała się o dziecko przez kilkanascie lat.Dopiero teraz po kolejnym invitro się udało.
Jest w 38tyg.ciąży ale cały czas leży.Bardzo się ciesze że wytrwała ile wyrzeczeć i cierpliwosci.Strasznie za nią trzymam kciuki.
Takim kobietom się należy dziecka
!

reklama
Mamaoska takie kobiety jak twoja koleżanka należy naprawdę podziwiać!! :) :) i modlić sie za nie aby dotrwały do końca, a maluchy urodziły się zdrowiutkie!! ;)

Do góry