reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Co za beksy no! ;) Usmiechac sie,ale to juz!  :-*

Ja sobie ucielam popoludniowa drzemke,a teraz oczekuje moich frytasow,bo jakos tak po spanku na nie chetki nabralam. ;)

reklama
Ja też mam ostatnio skłonność do płaczu i pogrążaniu się w dołku.To chyba jakieś hormony ::)

Ja też nie najlepiej! Brzuch coraz większy, ciężko się ruszać nie wiem jak to będzie za miesiąc nie mówiąc już o dwóch czy trzech... Tylko usiąść i płakać ale jak tu usiąść jak tyłek boli ;)

Mnie nad ranem budzi ból w kręgosłupie i wstaję.Materac mam dobry więc już nie wiem jak spać ale w poprzednich ciążach było to samo.Widać taka moja "uroda" kręgosłupa ::)

Oj baby!!!! ale z Was marudy!!!! ;D
Pomyślcie jak was coś boli o tych małych,słodkich stworzeniach,które sobie mieszkają pod waszymi sercami ;)

Mnie dziś mąż uraczył pysznym obiadkiem,a po południe spędziłam z nową znajomą po takich przejściach jak ja i bylo bardzo miło_Oprócz gadania przez 3 godziny pożarlam pyszny torcik,który zapiłam czekoladą na gorąco ;D mniam....

Drogie Panie,głowy do góry ;)
Jutro będzie lepszy dzień ;)

Ja jakis czas temu sie o malo nie zalamalam,jak nie moglam sie wskrobac do wanny. :p I jak siadalam,to moj brzuch juz sie nie robil w faldke,tylko w taka niewygodna kulke. ;) O bolu kregoslupa juz nie wspomne. :p Ale pomyslalam sobie,ze warto tak "pocierpiec",dla tego,co mnie czeka we wrzesniu. :D :D :D

P.S. Dzis wstalam o 7. :p ;D

Kręgosłup mnie nie boli (tfuftfu, żeby nie zapeszyć)....ale tyłek przeokropnieeeeeeeeeeeee.....i tak ciężko jak........i ostatnio nawet mi znowu niedobrze się robi :(

Mnie często po nocy i w nocy bolą biodra , widać się rozchodzą ;D ale przeżyję :)
Humor poprawiam sobie kupowaniem wyprawki dla małego :D

Jak już zeszło na narzekanie, to też się przyłączę - kręgosłup mi nawala, ale najbardziej dokucza mnie ból w spojeniu łonowym - w poprzedniej ciąży tak nie miałam. Powiedzcie czy was też tak boli? Szczególnie jak poleżę albo muszę szybszym krokiem przejść - wtedy boli najbardziej.

reklama
Ja nie odczuwam bólu w spojeniu łonowym raczej męczy mnie straszny ból kręgosłupa w części lędzwiowej, a najbardziej gdy zmywam naczynia albo prasuję. Wtedy chcąc niechcąc wyginam tę częśc kręgosłupa do przodu jakbym chciała udzwignąć swój brzuch ;)ale to ponoć normalne! ;)

Do góry