reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo,ja tylko takie majtuchy nosze. :D
A z tym tetnem to nie slyszalam. ;) Ale sporo osob mowi,ze bede miala chlopca. ;) Tylko jedna Pani z pracy mowi,ze dziewczynka,a jak narazie,to ona wszystkim,doslownie wszystkim dobrze przepowiadala... Spojrzala od razu na mnie i mowi,ze bedzie mala Zuzia. :p Buehehe. :D No nic,ja sie bede cieszyc z kazdego,kto mnie tak kopie,byleby bylo zdrowiusie. :D Mam nadzieje,ze dzis Wam napisze,kto we mnie rosnie. ;D Na 9.40 mam wizyte. :D
Margolis,dzis jak pojde do lekarza,to sie go podpytam,czy ten lek co mam wystarczy,a jak nie to wtedy pogadam,co mam brac innego. ;) I wlasnie najprawdopodobniej od tego tak mnie wtedy w nocy w brzuchu rwalo... Od nerek... Heh,tyle,ze ja nigdy z nimi nie mialam problemow. :(

A Dzidzius chyba czuje,ze idziemy na wizyte,bo tak mnie od rana kopie,ze HoHo! :D

Boze,jak dobrze byc w domku i wyspac sie we wlasnym lozeczku! Nawet sobie nie wyobrazacie,jak ten pobyt w szpitalu wybil mnie z rownowagi,ehh. :(

Buzia Zabencje! :-*

reklama
Agutko....pisz szybko jak wrócisz....:)

..a ja mam podłe dni :(

Dziś Dzień Matki.....a więc Mamuśki dla nas niektórych to pierwszy raz i nasze święto......

...a moje dzieciaki nawet mnie kopem nie uraczyły :p

Aga,
nie przejmuj się,sama nie jestes,ja tez mam podle dni juz od jakiegos czasu.Wszystko mnie wkurza,drazni i najchetniej spalabym caly dzien.A tu jeszcze prawie 5h w pracy:( Pozdrawiamy goraco i usmiechu na buzce zyczymy:)

ja na szczęscie sama w biurze póki co jestem-szefa niet,ale z (sama nie wiem z czego, z nudów, zmęczenia czy jeszcze czegoś innego)zaczynam wydawać dźwięki jak małe dzieci;)Mężulek nazywa to głupawką:)A ogólnie to czuje jakbym miała w sobie nadmiar energii i nie bardzo wiem,co z nią zrobić.Mycha,może urwiemy się z pracy,jak wreklamie coli?Brawo dla ciężarnych,które zdecydowały się wyjść z pracy przed swoim szefem?:):)

Ale mnie rozbawiłaś! :laugh: z tym że mojego szefa nie ma bo jest na szkoleniu! ale wiadomo o co chodzi! ;)

dobry humorek to podstawa;)tyle,że mnie całkiem poważnie nadmiar energii rozwala!Już nawet zaczynam przytupywać nogami.Dobrze, że sama jestem w biurze,bo by czasami pomyśleli,że nie tylko zgrubiałam,ale i przy okazji zgłupiałam :)

reklama
A ja dzis mam wolne,bo Urzedy swietuja przyjazd Papieza. :D I mam cudny humor!!! :D :D :D Dostalam od mojej Dzidzi najwspanialszy prezent na Dzien Mamki,jaki moglam sobie tylko wymarzyc!!! :D :D :D Okazalo sie,ze w brzusiu nosze... MALUTKA ZUZIE!!! :D :D :D Lekarz mowi,ze bardzo ale to bardzo widac,jaka to plec. :D Jak zeskanuje u kogos zdjatko,to sie nim pochwale. :D Bo poprosilam gina wlasnie o zdjecie tego,co moje Malenstwo ma miedzy nozkami. :D
Na nastepna wizyte mam przyjsc z wynikiem testu obciazeniowego... 50g glukozy fuuu! :p Ale mam wziasc plasterek cytryny,hihi. ;)
Dzidzia wazy 790g i ma tyle cm ile potrzeba jej na swoj "wiek" - rozwija sie baardzo prawidlowo,jupi! :D

Jestem Najszczesliwsza Mamusia na swiecie!!! :D :D :D

Do góry