reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Mamooska trzymaj sie mocno! Mam nadzieję, że z Twoim synkiem wszystko w porządku i będziecie szczęśliwi i spokojni czekać na jego urodziny! :)

[/b]Adasia Gratulacje córci!! no to się teraz dziewczyny rozszalały!

A my dzisiaj do lekarza! Taka jestem ciekawa co powie... Na szczęście toksoplazmoza dalej dobrze.
Jeszcze co do konfliktu serologicznego to mam pytanie czy będziecie brały tą szczepionkę w trakcie ciąży ok 28 tc czy tylko po porodzie??

Na szkole rodzenia było super. Jak zobaczyłam mojego Marka z jak się zajmował laleczką to aż mi się ciepło zrobiło....

Mamaoska strasznie mi przykro! wiem co czujesz! ale nie wykrył tego lekarz w 12 tc??

Margolis ja też mam z mężem konflikt, ale nie wiem kiedy wezmę ten zastrzyk, na pewno lekarz mi powie!

Mycha niestety ten rodzaj wad rozwija się w pzniejszym stadium rozwoju.W 12 tyg. było wszystko dobrze i tym się pocieszam!
Margolis pielęgnuj ten zapał i może kup mężowi bobasa do domu na ćwiczenia :laugh: :laugh: :laugh:

...a ja konfliktu z mężem znie mam (przynajmniej nie serologicznego )...;) mamaoska........powodzenia napewno będzie dobrze....ja zawsze też mam obawy,czy aby wszystko jest dobrze bo już młodą mamą to ja nie jestem (33 lata prawie a to pierwsza ciąża) ...wiem, wiem...babcia ze mnie :p

Wczoraj byłam na zakupach bo mąż mógł chwilkę z pracy się zerwać...zasapałam się niemiłosiernie.....kupiłam sobie klapki na płaskim i adidasy i bluzkę szeroką długą....w XL jeszcze mi brzuchol się zmieścił o dziwo bo wielki ....mąż wczoraj nawet stwierdził, że juz zaczynam tak śmiesznie chodzić (toczyć się ::) .....

..a w sobotę egzaminy mam na Uczelni.....haaaaa...i obronę pracy w następnym miesiącu a praca jeszcze nawet nie napisana ;)

Mamaoska trzymaj się! my też trzymamy za ciebie kciuki! :)

Aga_Mazury przestań sie robić taką starą!! to piękny wiek !! ;) ;)

Aga_Mazury, ja niewiele młodsza od ciebie jestem :)

a my dzis obchodzimy urodziny męża i mam mase roboty - sprzątanie ( bo goście ) pieczenie tortu no i zajmowanie się mężem.. ale to miłe zajęcia :D
buziaki

Agamamaani to wszystkiego najlepszego dla męża! :)

Aga_Mazury, nie tragizuj z tym wiekiem! Nie jest tak źle a podobno starsze mamy są bardziej cierpliwe przez co ich dzieci są spokojniejsze. Tym się też pocieszam! ;) Ja też się już "toczę"..

Mamoska! Świetny pomysł!

Aleście się kobietki rozpisały ;D czytam i czytam i....
Mamaoska dobrze będzie,musisz w to wierzyć.
Adasiu gratuluję dzieweczki w brzusiu ;)
Aga nie przesadzaj z tym wiekiem,znam kobiety starsze,ktore rodziły swoje pirerwsze dzieci ;)

A ja dziś byłam na spacerze.Niedługo minie roczek mojego synka i kupiłam mu osiołka z Kubusia Puchatka,bo wyglądał tak jakby mówił "zaopiekuj się mną" ;) wzciąż boli,ale jakoś się uśmiecham.
Poza tym kupiłam sobie bluzeczkę wcale nie taką wielką bo L ;D i mamie wodę toaletową na urodzinki ;D
Oj jak ja lubię wydawac pieniążki,a wczoraj dostałam zwrot ze skarbówki ;D

reklama
ja to juz xxl noszę.. ale przed ciążą i tak Xlki nosiłam więc nie duża różnica..tyle zę dłuższe teraz musze nosić koszulki coby mi brzucha nie odsłaniały :)

Do góry