reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Margolis superaśne te fotki :)))))))....cieszę się z Twojej parki :) ja jeszcze nie wiem na 100% co mi drugi dzidziuś chowa między nózkami, ale w cholerę tak mi wszystko jedno (chociaż imiona mam wybrane dla 2 chłopców ;)) ....ale każda mama bliźniąt chyba myśli o parce :)..

cleo dobrze, że masz dzisiaj wizytę, niby upadek na plecy nie powinien nic zepsuć z dzidzią, ale będziesz spokojniejsza napewno jak Ci to gin powie :)

Margolis i co z tymi ruchami?...

a ja tyję i tyję (już 11 kg do przodu)

Aga u mnie dziewczynka też nie 100% ale jak powiedział lekarz wszystko na to wskazuje. Będą jeszcze konsultacje z moim ginem. Zobaczymy i trzymam mocno kciuki. Jeśli chodzi o ruchy to dalej nic nie czuję nie wiem już może to przez duphaston??

Aga u mnie 71,8kg (ok 6 kg na plusie)

Kobietki a może macie bardzo spokojne dzidzie ;) albo jest za dużo "tluszczyku" na brzuszku ;D żartowałam ;D
Śliczne te zdjęcia Margolis ;)
Cleo nie nablyszczaj więcej paneli jak chcesz przezyć.I nie martw się wszystko z dzidzią jest dobrze,bo ona jest sprytnie chronionia.Moja mama upadła ze mną na brzuch w 6mc i co? no jestem lekko pofyrtana ;D
Dziś czuję sie lepiej i mam nadzieję,że tak już pozostanie :)

Edi a ja myślałam że wypadłaś mamie z wózka już po urodzeniu! he he

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

oczywiście żart! ;D ;D

Cleo faktycznie to żeś sobie narobiła! :p prawdopodobnie maleństwu nic nie jest ale zawsze trzeba to sprawdzić! ;)

MArgolis piękne zdjątka naprawdę.. będize super pamiątka za parę lat :D

Cleo napisz koniecznie co po wizycie, bo będę się martwić.

edi......znaczy się za grube jesteśmy i dzieci się przebić nie mogą? :p fakt brzuchol mam jakbym już w 9 m-cu była ;)
Margolis a czemu Ty na szkołę rodzenia chodzisz skoro masz mieć cc?...dla
"jak zajmować się noworodkiem"..?...
Ja w nastepnym tygodniu mam wizytę i też robię test glukozy 75 ml (niby tak przy podwójnej trzeba, nie 50 ml).błeee...i dzidziule moje zobaczę ....jak się wiercą ;)

Aga! dokładnie. W środę mamy lekcję o kąpieli ;)

Dałam dziś mojemu ginowi filmik z usg. Zobaczymy jak on ocenia nasze maluszki...

Cleo napisz proszę co u Ciebie!!!
Jak sie czujesz i jak maleństwo???.Aż mi głupio,że tak sobie żartuję z tych Twoich paneli :(

reklama
Do góry