U mnie nic nie będzie w kolejnym cyklu, ponieważ nie chcemy drugi raz podchodzić do IUI. Będziemy odkładać pieniądze na In vitro. Ja właśnie sie nastawiłam że się uda i rozczarowanie jest okropne trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby beta byla pozytywna.Nie łam się jeszcze będzie pięknie nie teraz to następny cykl może być tym szczęśliwym
Mną też dzisiaj targają emocje, czekam na wynik bety po 3 IUI. Też nie ukrywam że mi zależy bo jak nie wyjdzie to już In-vitro. Ale nie nastawiam się bo później zawód jest ciężki do przejścia....
reklama
U mnie kolejną opcją będzie in vitro jak uzbieram pieniądze.Trzymajcie się, dziewczyny! Nie można się poddawać, zawsze są jeszcze inne możliwości!
Juz na koniec miesiąca podchodzisz do in vitro? No to będę trzymała mocno kciuki jak będziesz miała ochotę to dawaj znać co i jak, będę kibicowała z całego serca żeby Ci się udało
U mnie dziś malutka beta.
Więc in-vitro końcem miesiąca...
Damy rade! @Andzia94 wiem że czasem jest ciężko, ale trzeba wierzyć i wkońcu zobaczymy te II kreski na teście
Juz na koniec miesiąca podchodzisz do in vitro? No to będę trzymała mocno kciuki jak będziesz miała ochotę to dawaj znać co i jak, będę kibicowała z całego serca żeby Ci się udało
Prawdopodobnie punkcję będę miała mniej więcej 25-27 sierpnia, bo owulację mam zawsze regularnie. Nie wiem jak to będzie po lekach teraz, zobaczymy. W czwartek idę do lekarza i ma nam wytyczyć już dokładne leczenie, wytłumaczyć itd. takie były ustalenia przy ostatniej IUI.
Dam znać po wizycie
My kujemy żelazo póki gorące. Nie chcemy przerywać leczenia bo to już 2 podejście i wiem że już prawdopodobnie nie dam rady do tego wrócić kolejny raz od nowa.
Ja też trzymam kciuki za Ciebie Andzia94 i za wszystkie tutaj dziewczyny
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Jakie badania trzeba zrobic do in vitro? Tez juz zaczynam o tym myslecPrawdopodobnie punkcję będę miała mniej więcej 25-27 sierpnia, bo owulację mam zawsze regularnie. Nie wiem jak to będzie po lekach teraz, zobaczymy. W czwartek idę do lekarza i ma nam wytyczyć już dokładne leczenie, wytłumaczyć itd. takie były ustalenia przy ostatniej IUI.
Dam znać po wizycie
My kujemy żelazo póki gorące. Nie chcemy przerywać leczenia bo to już 2 podejście i wiem że już prawdopodobnie nie dam rady do tego wrócić kolejny raz od nowa.
Ja też trzymam kciuki za Ciebie Andzia94 i za wszystkie tutaj dziewczyny
Madame JS
Fanka BB :)
Chyba w dużym stopniu te same co do IUI... ?Jakie badania trzeba zrobic do in vitro? Tez juz zaczynam o tym myslec
Z tego co wiem to wszystkie które były do IUI muszą być ważne i jeszcze jakieś 2-3 robi się dodatkowo przed punkcja jajników (potrzeba do znieczulenia) a partner nic dodatkowo.Jakie badania trzeba zrobic do in vitro? Tez juz zaczynam o tym myslec
Dokładnie będę wiedzieć w czwartek to dam wam znać
Madame JS
Fanka BB :)
Ach, no tak, konsultacja z anestezjologiem... ale on raczej ogląda istniejące już badania.Z tego co wiem to wszystkie które były do IUI muszą być ważne i jeszcze jakieś 2-3 robi się dodatkowo przed punkcja jajników (potrzeba do znieczulenia) a partner nic dodatkowo.
Dokładnie będę wiedzieć w czwartek to dam wam znać
reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała mutacje MTHFR i musiała przyjmować metylowany kwas foliowy? Jeżeli tak, to macie jakiś konkretny który polecacie? Mi na początku wizyt w klinice lekarz kazał kupić z firmy Solgar lub Swanson jak dobrze pamiętam. Może macie coś innego godnego polecenia?
Podziel się: