reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

u mnie walka z opryszczka dobiegla konca :-D nie pamietam ktora z was kiedys pisala ze smaruje sobie opryszczke miodem i wiecie ze zastosowalam wlasnie tylko sam miod i po 2 dniach juz bylo po opryszsce :-D jeszcze dzisiaj czuje lekkie zgrubienie na wardze ale jest dobrze :-)
Dziewczyny co ja przezylam przed zasnieciem nawet nie wiem jak wam mam to wytlumaczyc a wiec lezalam na plecach i probowalam zasnac i nagle poczulam taki postrzal w brzuchu taki jakby skurcz miesnia czy cos az mna drgnelo,tak sie wystraszylam i nie mam pojecia co to bylo :eek: Mam tylko nadzieje ze z moja fasolinka wszystko jest ok.....

reklama
Tez czasem czuje cos takiego, bardzo żadko. Mnie sie wydaje ze to mięśnie brzucha sie rozciagaja, tak jak przy wysilku fizycznym.

Ja poczulam cos takiego pierwszy raz i sie z lekka troche przestraszylam no ale nic mi nie jest a rano dobrze sie czulam i zadnych skurczy nie mialam wiecej tylko ten jeden przed snem taki postrzal przeszedl mnie przez brzuch....
Dzisiaj troche sprzatalam a teraz cierpie bo mnie plecy bola ze az usiedziec nie idzie i chyba pojde sie polozyc na moment :tak:

a mnie od wczoraj męczy ból głowy, ehhh, najgorzej że nic wziąć nie można, a nic nie pomaga, nawet mówić nie mam siły przez to łupanie

reklama
Do góry