reklama
Odbiegając od tematu "śluzowego", to mój Mały ma dziś wyjątkowo "czkawkowy"dzień.
Ma dziś chyba już po raz 4 czy 5 :-)
Jak często wasze dzieciny czkają, bo zaczyna mnie martwić ta jego dolegliwość.
Tez czytalam ze czkawki nie sa groźne dla maluszka, to normalny etap rozwoju. Moj chyba tez ze 4 razy dziennie ma czkawke.
Czkawka moze byc utrapieniem dopiero po porodzie. Pamietam jak Maciek sie złoscił gdy ją mial, a ja naprawde nieraz nie moglam mu pomoc sie jej pozbyć.
B
Bryszka
Gość
Kochana tak 4-5 razy na dobę to standard a mój potrafi mieć ją i 7-8 razy!!!! Mało tego mojego kuzyna dziewczyna urodziła w lipcu i najlepsze jest to że jej mały po urodzeniu miała też ciągle czkawkę dopiero jak dostawał cycka to przechodziło ale nie było to ponoć nic niepokojącego, więc się nie zamartwiajOdbiegając od tematu "śluzowego", to mój Mały ma dziś wyjątkowo "czkawkowy"dzień.
Ma dziś chyba już po raz 4 czy 5 :-)
Jak często wasze dzieciny czkają, bo zaczyna mnie martwić ta jego dolegliwość.
Kochane, nie wiem czy ten temat był już poruszany, ale nie mam kiedy przeczytać całego wątku o dolegliwościach, więc pytam...Od paru dni zaczęły mnie boleć piersi...Ból jest taki jak na początku ciąży. Z tym, że nie pamiętam żeby mnie bolały przed pierwszym porodem...Czy któraś jeszcze tak ma?
Margana
Fanka BB :)
:-) kachutka oczywiście ja tak mam!
Już sie sama zaczęłam śmiac do siebie jak przeczytałam to pytanie i stwierdziłam, ze ten objaw też mnie dotyczy
A tak serio to od jakiegoś czasu właśnie mnie bolą piersi okropnie, z dnia na dzień coraz częściej i mocniej. I zaczęły pojawiać sie kropelki;-)
Już sie sama zaczęłam śmiac do siebie jak przeczytałam to pytanie i stwierdziłam, ze ten objaw też mnie dotyczy
A tak serio to od jakiegoś czasu właśnie mnie bolą piersi okropnie, z dnia na dzień coraz częściej i mocniej. I zaczęły pojawiać sie kropelki;-)
Mnie piersi bolaly sporadycznie. smarowalam wtedy kremem pielgnacyjnym z Dax Cosmetics Perfecta Mama i przynosilo szybka ulge
W tym ostatnim tygodniu brodawki mam bardziej wrazliwe. Nieraz czuje pobolewanie nawet od wkladek laktacyjnych, czy od dotyku
W tym ostatnim tygodniu brodawki mam bardziej wrazliwe. Nieraz czuje pobolewanie nawet od wkladek laktacyjnych, czy od dotyku
Iwonka1985
Fanka BB :)
ja również mam bolące piersi o sutkach nie wspomnę bo nawet mycie sprawia mi ból, kropelki mlesia też się pojawiają i też w pierwszej ciąży tego nie miałam.
reklama
Podziel się: