reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

zaraz cofne kilka str wstecz - i zobacze toz to za specyfik na wypadajace włosy..bo u mnie odkad przestałam karmic - czyli od wrzesnia/października - włosy sypia sie - potwornie!- sa lsniace, nie rozdwajaja sie - wszystko ok..ale po myciu w wannie, na szczotce zostaja miliony moich kudłaków:wściekła/y:

co do cery - dostałam pod choinke swietna maseczke blotna-i cera była super :-)..ale uzyłam kilka razy zelu głeboko oczyszcajacego - i wyciagneła mi kilka syfków:dry:..zasiegnełam rady i wiem, ze to od niej..no i idzie w odstawkę;-)

no i wzrok..hm..w czasach technikum/studia nosiłam okulary do czytania, do pracy przy komputerze..w zasadzie na studiach to nawet ich na przerwach nie sciagałam..wiec i tak mnie kojarzona-w nich..ale odkad zaszłam w ciaze- do teraz - okulary sa mi zbedne:-)..fakt miałam niewielka wade -0,5astygmatyzm..okulary były korekcyjne no wiec wzrok sie "naprawił"..ale wierzcie mi- bez nich..jak wynurzyłam przemeczoy wzrok znad ksiazek...oderwałam od kompa- to dosłownie ludzi na ul. nie poznawałam- bo ledwie widziałam postacie..tak kontury mi sie rozmywały

reklama
Ja wzielam sie za siebie tez roche inaczej...Dwa razy w tyg. robie sobie peeleng calego ciala,potem szoruje sie szczotka a na koniec balsam...ale balsam stosuje ostatnio codziennie po wieczornym myciu...:-)
No i wczoraj kumpela przyslala mi stronke...ale musze poszukac...Podobno nasza wspolna kumpela otworzyla gabinet z czyms takim u nas w Tczewie i sie wybiera...bo niby dziala...Zaraz postaram sie wyszukac ta strone to wkleje...

a ja się muszę pochwalić że wczoraj byłam z siostrą pierwszy raz w Spa na zabiegu hamam, i bardzo mi się tam podobało:tak::-D:-D:-D:-D

Irma pozazdroscic. Mnie sie marzy taki dlugi weekend w spa ale takie atrakcje to juz po porodzie sobie zafunduje - coby cialko ujedrnic i energi nabrac (jak naturalnie znajde kogos kto przygarnie dwojke ssakow na dwa dni:-)). A na chwile obecna chociaz sobie folderki poogladam he h...

hehe,a ja dzis wlasnie tez ogladalam sobie fotki z naszego wypadu do Spa i tak stwierdzilismy z Adamem ze musimy podrzucic znowu mloda do dziadkow i sobie zrobic powtorke :-)Mam nadzieje ,ze nastapi to szybko....

No i napalilam sie na te zabiegi ale trzeba zrobic je systematycznie w odpowiednich odstepach czasu,a ja niestety nie moge byc tak jak to wymaga...Musze poszukac cos w berlinie... Ale moze wybiore sie na jeden tak dla proby i zaspokojenia ciekawosci jak to sie odbywa:-);-)

Heh-ja wlasnie tez wybieram sie po "cos"... wczoraj kumpela odganiala sie od stylisty w duglasie i nie zdazylam sie rozejzec... Walniety latal za nia i wciskal jej jakis nablyszczacz do wlosow :-D Za to kupilam sobie fajowy blyszczyk :)

A planuje kupic Jean Paul :-DGaultier-ten moj ukochany zapach tyle ze teraz wyszla Sommer edition i jest z olejkiem takim delikatnym :) no i chyba Bvlgari sobie znowu kupie... Raz dostalam probke od Christiny Aguilery i musze przyznac ze calkiem przyjemny zapach...:tak:

reklama
Do góry