Hehe Pati ja też Gilette uważam za najlepszą. Nawet mojemu zabrałam i tylko ostrza wymieniam;-)Kremy u mnie wogóle nie skutkująA poza tym jest niewiele kremów które mają ładny zapach a jak czuję smród tej chemii to aż mnie mdli. Ostatnio kupiłam Veet dla wrażliwej skóry i jest taki w miarę tzn zapach jest ok. Kiedyś używałam depilatora ale ból był nie dozniesienia to raz a dwa że dostaję uczulenie.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez maszynki używam
ja tez mam dwa depilatory-jeden lepszy od drugiego...a i tak tego bolu zniesc nie moge..
uzywam tez maszynek- i tez!!! gilette dla mezczyzn :-)podwedziłam mezowi no i sa super!..czasem kupuje dla kobiet takie z mydłem - tez sa super! tu kosztuja grosze(ale nie zawsze są), a w pl duuzo drozej.
plastrów uzywam ( jak my wszytskie tu do usuwania meszku pod nosem
uzywam tez maszynek- i tez!!! gilette dla mezczyzn :-)podwedziłam mezowi no i sa super!..czasem kupuje dla kobiet takie z mydłem - tez sa super! tu kosztuja grosze(ale nie zawsze są), a w pl duuzo drozej.
plastrów uzywam ( jak my wszytskie tu do usuwania meszku pod nosem
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wogole te Gilette to na dlugo starczaja... taki jeden nozyk mam i mam... i jeszcze nigdy sie nie zacielam tym wynalazkiem...a innymi to owszem...
Kiedys kupilam plastry ale naet na jedna noge nie starczyly pomimo ze mam m alo wlosow na nogach(tak jakos z czasem to ich co raz mniej) to i tak slabo kleily...Teraz chce kupic taki prawdziwy wosk jaki uzywaja w zakladach kosmetycznych...Bede staremu klate depilowac Depilator chcialam kupic ale jak widze u innych jakas taka "podziurkowana" skore to dziekuje...
Czy Wasi faceci tez sie depiluja?
Kiedys kupilam plastry ale naet na jedna noge nie starczyly pomimo ze mam m alo wlosow na nogach(tak jakos z czasem to ich co raz mniej) to i tak slabo kleily...Teraz chce kupic taki prawdziwy wosk jaki uzywaja w zakladach kosmetycznych...Bede staremu klate depilowac Depilator chcialam kupic ale jak widze u innych jakas taka "podziurkowana" skore to dziekuje...
Czy Wasi faceci tez sie depiluja?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mój całe szczęscie nie ma wlosów na klacie inaczej miałby przechlapane
patrycja24berlin
U mnie musi byc klata wygolona ,pachy i okolice "pałki" tez
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati kup Adamowi depilator
Ja tez włosów nie cierpie!!!!!! u facetów tez;-)
Ja tez włosów nie cierpie!!!!!! u facetów tez;-)
patrycja24berlin
Hahahah a jaki polecasz
Ojjj to by byly katusze dla niego
Ojjj to by byly katusze dla niego
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie wiem moze kosiarkę nie znam się na depilatorach nigdy nie miałam
Jak będzie niegrzeczny to wtedy na niegoooooooooooooooooooo z depilatorkiem
Jak będzie niegrzeczny to wtedy na niegoooooooooooooooooooo z depilatorkiem
Podziel się: