reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

zaraz cofne kilka str wstecz - i zobacze toz to za specyfik na wypadajace włosy..bo u mnie odkad przestałam karmic - czyli od wrzesnia/października - włosy sypia sie - potwornie!- sa lsniace, nie rozdwajaja sie - wszystko ok..ale po myciu w wannie, na szczotce zostaja miliony moich kudłaków:wściekła/y:

co do cery - dostałam pod choinke swietna maseczke blotna-i cera była super :-)..ale uzyłam kilka razy zelu głeboko oczyszcajacego - i wyciagneła mi kilka syfków:dry:..zasiegnełam rady i wiem, ze to od niej..no i idzie w odstawkę;-)

no i wzrok..hm..w czasach technikum/studia nosiłam okulary do czytania, do pracy przy komputerze..w zasadzie na studiach to nawet ich na przerwach nie sciagałam..wiec i tak mnie kojarzona-w nich..ale odkad zaszłam w ciaze- do teraz - okulary sa mi zbedne:-)..fakt miałam niewielka wade -0,5astygmatyzm..okulary były korekcyjne no wiec wzrok sie "naprawił"..ale wierzcie mi- bez nich..jak wynurzyłam przemeczoy wzrok znad ksiazek...oderwałam od kompa- to dosłownie ludzi na ul. nie poznawałam- bo ledwie widziałam postacie..tak kontury mi sie rozmywały

reklama
Ja wzielam sie za siebie tez roche inaczej...Dwa razy w tyg. robie sobie peeleng calego ciala,potem szoruje sie szczotka a na koniec balsam...ale balsam stosuje ostatnio codziennie po wieczornym myciu...:-)
No i wczoraj kumpela przyslala mi stronke...ale musze poszukac...Podobno nasza wspolna kumpela otworzyla gabinet z czyms takim u nas w Tczewie i sie wybiera...bo niby dziala...Zaraz postaram sie wyszukac ta strone to wkleje...

a ja się muszę pochwalić że wczoraj byłam z siostrą pierwszy raz w Spa na zabiegu hamam, i bardzo mi się tam podobało:tak::-D:-D:-D:-D

Irma pozazdroscic. Mnie sie marzy taki dlugi weekend w spa ale takie atrakcje to juz po porodzie sobie zafunduje - coby cialko ujedrnic i energi nabrac (jak naturalnie znajde kogos kto przygarnie dwojke ssakow na dwa dni:-)). A na chwile obecna chociaz sobie folderki poogladam he h...

hehe,a ja dzis wlasnie tez ogladalam sobie fotki z naszego wypadu do Spa i tak stwierdzilismy z Adamem ze musimy podrzucic znowu mloda do dziadkow i sobie zrobic powtorke :-)Mam nadzieje ,ze nastapi to szybko....

No i napalilam sie na te zabiegi ale trzeba zrobic je systematycznie w odpowiednich odstepach czasu,a ja niestety nie moge byc tak jak to wymaga...Musze poszukac cos w berlinie... Ale moze wybiore sie na jeden tak dla proby i zaspokojenia ciekawosci jak to sie odbywa:-);-)

Heh-ja wlasnie tez wybieram sie po "cos"... wczoraj kumpela odganiala sie od stylisty w duglasie i nie zdazylam sie rozejzec... Walniety latal za nia i wciskal jej jakis nablyszczacz do wlosow :-D Za to kupilam sobie fajowy blyszczyk :)

A planuje kupic Jean Paul :-DGaultier-ten moj ukochany zapach tyle ze teraz wyszla Sommer edition i jest z olejkiem takim delikatnym :) no i chyba Bvlgari sobie znowu kupie... Raz dostalam probke od Christiny Aguilery i musze przyznac ze calkiem przyjemny zapach...:tak:

reklama
Do góry