reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Jakbym Marcie nie podcinała od urodzenia, to chyba by do pasa miała. Miała takie, że za ramionka już sięgały na jesieni, ścięliśmy tak za uszka, i teraz już ma prawie tak długie, jak miała, a w międzyczasie chyba 3 razy lekko podcinane. A i wcześniej miała podcinane kilka razy.
Podobno włosy są lepiej dotlenione jak się końcówki podcina regularnie, i dlatego rosną szybciej. Ja zapuszczam włosy, i bardzo dużo mi urosły, choć co 4-5 tygodni byłam u fryzjera. Teraz jakoś tak wyszło, że nie byłam już 2 miesiące, i od ponad dwóch tygodni mam wrażenie, że nie rosną wcale choć pewnie to tylko wrażenie. W przyszłym tygodniu się wybieram, bo już bezkształtny badziew mam na głowie.
Podobno włosy są lepiej dotlenione jak się końcówki podcina regularnie, i dlatego rosną szybciej. Ja zapuszczam włosy, i bardzo dużo mi urosły, choć co 4-5 tygodni byłam u fryzjera. Teraz jakoś tak wyszło, że nie byłam już 2 miesiące, i od ponad dwóch tygodni mam wrażenie, że nie rosną wcale choć pewnie to tylko wrażenie. W przyszłym tygodniu się wybieram, bo już bezkształtny badziew mam na głowie.
Ostatnia edycja:
Moje chłopaki tez mają często ścinane włosy. Od wiosny do jesieni to tak raz na 1,5 miesiąca. Ale po pierwsze u nich nie ma co zapuszczać, bo to chłopcy, a po drugie Wojtek to ma tak gęste włosy, że jak ma za długie to po prostu mu się poci głowa.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A skoro o włosach mowa, to wczoraj mi małż ufarbował :-) postaram się o fotki dziś, o ile będą warunki- póki co u nas pada i jest strasznie buro, a chciałam zrobić zdjęcie przy świetle dziennym, żeby było dobrze widac kolor.
czekamy Kasiu
no ja to mam mega geste wlosy...strasznie duzo ich na glowie i rosna jak opentane....i nie wiem czy to nie zasluga maski wax...
a Dusce ostatnio mowie do A podetne..on przeciez ma sliczne loki co TY kombinujesz...a Duska jak uslyszala to do mnie...oo nie i bede chlopak?:Onieee ja nie chce;Di w smiech,..
dzis to zrobie po kapieli...bo ostatnio weny nie mialam..
no ja to mam mega geste wlosy...strasznie duzo ich na glowie i rosna jak opentane....i nie wiem czy to nie zasluga maski wax...
a Dusce ostatnio mowie do A podetne..on przeciez ma sliczne loki co TY kombinujesz...a Duska jak uslyszala to do mnie...oo nie i bede chlopak?:Onieee ja nie chce;Di w smiech,..
dzis to zrobie po kapieli...bo ostatnio weny nie mialam..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to u nas jak u Rusi..w sumie dwa razy podciete wlosy...a grzywka to juz systematycznie...
a ja musze Wam powiedziec ze bylam mega zadowolona z fryzjerki i kosmetyczki ktore mnie robily na ten slub....nie spodziewalam sie...na fotkach nie widac tak az efektu np.wymalowanych oczu...bo kolory z deka inne...ale kazdy prawil mi co krok komplementy... ogolnie to jestem do dzis jeden wielki zakwas bo mialam takie branie na tanczenie ze ledow zylam wiec pewnie z kilogram spokojnie wytanczylam
a ja musze Wam powiedziec ze bylam mega zadowolona z fryzjerki i kosmetyczki ktore mnie robily na ten slub....nie spodziewalam sie...na fotkach nie widac tak az efektu np.wymalowanych oczu...bo kolory z deka inne...ale kazdy prawil mi co krok komplementy... ogolnie to jestem do dzis jeden wielki zakwas bo mialam takie branie na tanczenie ze ledow zylam wiec pewnie z kilogram spokojnie wytanczylam
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia najlepsze bylo to jak przyszlam w moim codziennym makijazu i pani mnie spytala czy ona wogole ma cos robic czy o co chodzi bo stwierdzila,ze makijaz profi zrobiony...tylko by w jednym miejscu troche roztarla ale ja chcialam cos innego...inna fryzure,inny makijaz...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a czego używacie na komary i po opalaniu?
Podziel się: