reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Jakbym Marcie nie podcinała od urodzenia, to chyba by do pasa miała. Miała takie, że za ramionka już sięgały na jesieni, ścięliśmy tak za uszka, i teraz już ma prawie tak długie, jak miała, a w międzyczasie chyba 3 razy lekko podcinane. A i wcześniej miała podcinane kilka razy.
Podobno włosy są lepiej dotlenione jak się końcówki podcina regularnie, i dlatego rosną szybciej. Ja zapuszczam włosy, i bardzo dużo mi urosły, choć co 4-5 tygodni byłam u fryzjera. Teraz jakoś tak wyszło, że nie byłam już 2 miesiące, i od ponad dwóch tygodni mam wrażenie, że nie rosną wcale :-D choć pewnie to tylko wrażenie. W przyszłym tygodniu się wybieram, bo już bezkształtny badziew mam na głowie.

Ostatnia edycja:
Moje chłopaki tez mają często ścinane włosy. Od wiosny do jesieni to tak raz na 1,5 miesiąca. Ale po pierwsze u nich nie ma co zapuszczać, bo to chłopcy, a po drugie Wojtek to ma tak gęste włosy, że jak ma za długie to po prostu mu się poci głowa.

A skoro o włosach mowa, to wczoraj mi małż ufarbował :-) postaram się o fotki dziś, o ile będą warunki- póki co u nas pada i jest strasznie buro, a chciałam zrobić zdjęcie przy świetle dziennym, żeby było dobrze widac kolor.

czekamy Kasiu
no ja to mam mega geste wlosy...strasznie duzo ich na glowie i rosna jak opentane..;)..i nie wiem czy to nie zasluga maski wax...

a Dusce ostatnio mowie do A podetne..on przeciez ma sliczne loki co TY kombinujesz...a Duska jak uslyszala to do mnie...oo nie i bede chlopak?:Onieee ja nie chce;Di w smiech,..
dzis to zrobie po kapieli...bo ostatnio weny nie mialam..

No to u nas jak u Rusi..w sumie dwa razy podciete wlosy...a grzywka to juz systematycznie...
a ja musze Wam powiedziec ze bylam mega zadowolona z fryzjerki i kosmetyczki ktore mnie robily na ten slub....nie spodziewalam sie...na fotkach nie widac tak az efektu np.wymalowanych oczu...bo kolory z deka inne...ale kazdy prawil mi co krok komplementy... ogolnie to jestem do dzis jeden wielki zakwas bo mialam takie branie na tanczenie ze ledow zylam :-D wiec pewnie z kilogram spokojnie wytanczylam :-D

No to super Pati, Ale w sumie kosmetyczka nie miała wiele roboty, bo Ty piekna babeczka jesteś, więc tylko podkresliła Twoje walory :-)

Kasia najlepsze bylo to jak przyszlam w moim codziennym makijazu i pani mnie spytala czy ona wogole ma cos robic czy o co chodzi :-D bo stwierdzila,ze makijaz profi zrobiony...tylko by w jednym miejscu troche roztarla :-D ale ja chcialam cos innego...inna fryzure,inny makijaz...

reklama
Do góry