reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja przy mojej gęstwinie włosów i grzywce obowiązkowo do fryzjera ale ja bardzo lubie chodzić do fryzjera itp mogłabym tam siedzieć cały dzień.
My mamy frzjera w domu więc mąż i Matek często u niego bo ja niestet swoich włosów mu nie oddam w ręce ponieważ już od 2 lat nie pracuje w zawodzie i miałabym potem niezły ambaras:-)Ja Mateusza sama raz obcięłam masznką a mojego męża dwa razy z czego za pierwszm razem lusterkiem mu tyłu nie pokazałam bo w jednym miejscu za bardzo mi masznka wjechała i miał łysy placekale cicho sza;-)bo więcej mi nie da tego zrobić
moj nie narzeka-wrecz mnie chwali...mowi,z e mam fach w reku...
ja bym mu tam cos pokombinowala..ale moj A to taki typ hmm...pare razy scielam go na irokeza- raz tak..boki ogolilam reszta dluzsza..i jak wszystcy mowili mu ze zaje..wyglada..tak on ok..noo..ale nie do konca sie dobrze z tym czul..no ma takie cos, ze na wiele rzeczy go nigdy chyba nie namoweie, chociaz mis ie podoba- np. jak faceci nosza szale, szaliki, apaszki.....on i szal wybrechtal mnie...
badz swetry takie..generalnie lubie u mezczyzn - styl awangardowy...no, ale to zupelnie nie klimaty mojego A..
reklama
mow co tam modzisz na glowie Kakaw- dawno Cie wogole nie widzialam..i caly czas kojarze- blond pasemka - srednia dlugosc- czy cos sie zmienilo?
ja mojej Dusce wcale nie podcinam wlosow:O...kiedys grzywke i od ur moze dwa razy koncowki..ale to dlatego, ze grzywke zapuscila...a koncowki..hmm..ona ma takie loki, ze..nie wiem ...kazdy w inna strone...no, ale moze powinnam-ok zrobie to dzis jak umyje jej glowke...bo ponoc wowczas szybciej i mocniejsze rosna- co mi sie zawsze wydalwalo non sensem- no bo co maja koncowki do cebulek?...
ja mojej Dusce wcale nie podcinam wlosow:O...kiedys grzywke i od ur moze dwa razy koncowki..ale to dlatego, ze grzywke zapuscila...a koncowki..hmm..ona ma takie loki, ze..nie wiem ...kazdy w inna strone...no, ale moze powinnam-ok zrobie to dzis jak umyje jej glowke...bo ponoc wowczas szybciej i mocniejsze rosna- co mi sie zawsze wydalwalo non sensem- no bo co maja koncowki do cebulek?...
Podziel się: