reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Mi małż farbuje :-D
A pazury doprowadziłam do porządku wreszcie, pomalowałam u stóp na fioletowo, u dłoni jakoś mi nie bardzo wychodziło, więc w końcu delikatny róż bo mi się już nie chciało bawić. I Mycha sobie zażyczyła takie same pazurki u stóp jak mama, więc wczoraj było malowanie i u niej :-)

reklama
Wygladam jak psycholka jakas :-D mam dwie rece ale wygladaja jak nie moje :-D u jednej reki mam wszystkie pazokcie ladne i dosc dlugie a w drugiej jakies pobojowisko :-D no ale na szczescie jutro albo pojutrze bede miala "normalne" pazokcie ....

Wogole to musze wlosy pofarbowac a za chiny mi sie nie chce :/ nienawidze tego robic...a na fryzjera szkoda mi tu wydac 40 euro zeby tylko pofarbowac... ;-)

Pati to ty farbujesz? Jakos mi to umknelo....mnie sie wydawao, ze to twoj naturalnu kolor...czy soc przegapialam i akurat palanujesz sie zrobic na rudy czy blad :-)
Mnie swoja doga tez tu szkoda wywalic ponad 100 za sciecie i w rezulatacie zarastam i wygladam tak, ze nie moge juz zniesc swego widoku w lustrze. Czas sie zmobilizowac (zamiast unikac lustra ;-)).

Cicha u mnie wyglada to tak ze ja farbuje na moj kolor ...bo mam troche siwych... a na czarnych losach bardzooo to widac.... no i niestety farba w ruch ;-)
Tu farbowanie/balejage i ciecie ok 120-150 euro :/ mozna taniej ale nie wiadomo z czym sie na glowie wyjdzie :-D Ale zeby jak u Was za samo ciecie 100euro? wiezyc mi sie az nie chce....

To i tak piękne ceny u nas za farbę na długich ciecie i modelowanie to 200 ale złotówek;)
A mnie ostatnio ogarnęła mania malowania paznokci codziennie mam inne;)

ja ja w ostatniej chwili zrezygnowalam z zeli na paznokcie...kuzwa szkoda mi paznokci...mi sie zele podobaja ale o niebo wole swoje naturalne... i odwolalalm :-D pomyslalam sobie ze i tak po tym jednym razie je sciagne i zas bede musiala dobre 2-3 misiace czekac az odrosnie zdrowy paznokiec... a mi dopiero ladne sie zrobily zdrowe po 4 miesiacach ponad bo robilam w styczniu na 30-stke ;-)

ja wlosy tez sama farbuje;)..czasem ktos mi pomoze..bo tu ewent do PL fryzjerki mozna isc..ale jeden zaklad jak dla mnie spalony- bylam- wyszlam z placzem...;O...wiec kij im w oko...a scinam u kumpeli fryzjerki..w sumie podcinam;)..a ostatnio nawet mi A podcial...ale to centymetr w gornej czesci;)/...ale np. ja zawsze mojego scinam;P

ja potrzebuje dobre nozyczki do wlosow bo sama podcinam mlodej...tesciowa miala fajne wiec chcialam zeby mi tez takie kupila...no i kupila gowno w rossmannie za 6 euro...no kurwosci!!!! takie to ja se sama moglam kupic...dzis ewentualnie kartki przecinam bo nic innego po dwoch razach nie szlo z niimi zrobic... :-/

Ja to niestety zdolności manualnych nie mam, więc Myszka chodzi do fryzjera. Dwa razy jej grzywkę podcinałam, i powiedziałam, że nigdy więcej. Ostatnio Sylwek musiał iść, a ja byłam w pracy do późna, więc poszedł z Martą. Tata ostrzyżony, płaci, mówi, że wychodzimy- a Martuś z żalem w głosiku i oczkach " A ja????!" Że była dwa tygodnie wcześniej, to szczegół :-D panią tak rozbroiła, że posadziła ją na fotel, leciutko podcięła końcówki, i dama szczęśliwa :tak:

reklama
Do góry