reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja teraz zabieram się za ujedrnianie i likwidację celulitu bo do bikini musi być wszystko na git
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Dorcia, już wcale nie tak dużo zostało do odliczania teraz to już chyba szybko czas zleci
Wczoraj moja kumpela urodziła córcię- 4400g i 59 cm. Marta chyba taka duża była jak miała z pół roku
Sylwia, zdradź metody! I napisz coś więcej o tym oczyszczaniu...
Fioletowego listerine nie próbowałam, ale zielony albo niebieski (już nie pamiętam) zdecydowanie nie dla mnie, za ostry.
Wczoraj moja kumpela urodziła córcię- 4400g i 59 cm. Marta chyba taka duża była jak miała z pół roku
Sylwia, zdradź metody! I napisz coś więcej o tym oczyszczaniu...
Fioletowego listerine nie próbowałam, ale zielony albo niebieski (już nie pamiętam) zdecydowanie nie dla mnie, za ostry.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla wlasnie-gadaj co tam masz za metode... ja sobie duzo obiecuje ,a malo robie.... No nie bylabym soba gdyby bylo inaczej Dupe musze ujedrnic
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Miala juz ktoras z Was zele na paznokciach u stop? chcialabym sobie zrobic pod koniec maja frencza...bo u mnie z lakierem na stopach jak u rak...szybko sie zdrapuje...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, moja koleżanka miała, i była bardzo zadowolona.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No wiecie ja to lubie kompleksowo najpierw kupie to:
BIODRAIN 60 TABL. - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl bo juz kumpela sprawdziła a potem żele ujedrniajace, i ćwiczenia i tabletki takie witaminowe
Nie mialam nigdy akryli na nogach ale tez sie czaje
BIODRAIN 60 TABL. - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl bo juz kumpela sprawdziła a potem żele ujedrniajace, i ćwiczenia i tabletki takie witaminowe
Nie mialam nigdy akryli na nogach ale tez sie czaje
reklama
Podziel się: