reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Uzywam ale nie regularnie...
Mam teraz taki co prawie morde wypala...:-D

A dentyste to opiernicz...Bo nitka to podstawa ,zeby wyczyscic dokladnie przestrzenie miedzy zebami...czesto nie czuc ani nie widac ze sie ma cos miedzy zebami a wiadomo szczotka tego nie wyczysci...

Ja też nie zmywam w rękawiczkach - z resztą w ogóle nie używam.
Ojojoj, nici nie używam :-( Zmobilizowałyście mnie - zakupię

Kasia na nic nigdy nie jest za poznio ...No prawie na nic... ;-)
Syla ja uzywam czesciej odswiezacza do ust niz plynow ;-) po tym ostatnikm zakupionym normalnie mam stracha...:-Dstoi prawie caly... Masakra jaki on ostry:szok::szok::szok:

Ja też raz na taki wypalacz trafiłam- listerine, raz użyłam i koniec, ale małżowi nie przeszkadzał :-D
Ja musze zmywać w rękawiczkach, bo inaczej dłonie mam w masakrycznym stanie, nie lubię rękawiczek, ale bez nich nie da rady. Teraz nie bardzo mamy kasę, bo się spłukaliśmy kupując inne rzeczy do mieszkania, ale muszę znaleźć miejsce gdzie uda się wstawić zmywarkę (minus tego, że kuchnia jest zrobiona, teraz trzeba kombinować) i to będzie najbliższy poważniejszy zakup.

Kasia a jakies fotki nowego gdniazdka beda??? No powiedz ze beda!!! :-)
Ja mam Odol akurat do plukania ust w takiej szklanej butelce...i wlasnie czytalam ze EXSTRA mietowy...Czyli wszystko jasne :-D

Pati- będą, będą- jak mi komp z naprawy wróci. Najpierw ze 3 tygodnie leżał popsuty bo małż biedny nie miał czasu, a jak teraz zawiózł, to cholera wie kiedy będzie do odbioru. W pracy mi picasę zablokowali, a na tym małża badziewiu z malutkim ekranem (jakoś około 10 cali- taki sobie do pracy sprawił, żeby dużego nie nosić, z małym mu wygodniej) to ja się za zdjęcia zabrać nie mogę, toż tam nic nie widać.

hehehe moge sie domyslec...ja ostatnio jak siadlam do laptopa to mnie porazilo... :-D ja mam taki monitor od komputera 22 cale-wiec prawie jak maly telewizor...i jak musze sie przesiasc na cos miejszego to odechciewa mi sie wszystkiego :-D

reklama
Do góry