reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
ja najczesciej uzywam maszynki kiedys depilatora, co jakis czas na wosk do kosmetyczki...ale generalnie po wszystkim mi włosy wrastają i jest niefajnie wiec jak dojrzeje i kase bede miec to zaszaleje i na laser se pójdę - przynajmniej okolice bikini bo z tym najwiecej kłopotów ja jestem niestety z tych mocno owłosionych...u nas nawet tak gdzie chodze do gina jest dermatolog kosmetyczny i raz w miesiacu robi zabiegi laserem

a co do facetów - ja mam odmienny gust bo nie lubie nagich klat - preferuje jak mozna sobie tak posmyrac po dywanie ;) chociaz szczerze mówiąc jakoś nigdy nie miałam mocno owłosionych facetów tak się jakos składało...

ja tez nie lubie całkowicie gołych klat...ale tez i zbytnio owłosionych:no:...Tak troszke...naturalniy "meszek" jest ok..przy pałce mozna - troche i trzeba przykosic:-D..choc moj z tych małoowłosionych:rofl2:

ale np. lubie jak ma taki 2-3 dniowy zarost na twarzy:tak:bardziej mesko ..tak "brutalniej" wyglada:-p:-)

a moje preferencji na klacie jak najbardziej owłosienie....a na dole najlepiej nic:) ale akurat mój chłop w tych sprawach nie musi nic zmieniać:)
facet bez włosów na klacie podoba mi się tylko na zdjciach:) a w realu to dla mnie taki atrybut niedojrzałości

A ja wlasnie lubie taka gola klate-najlepiej zbudowana-ale bez przesady..Jak facet ma cos na klacie to tez nie ma wielkiem katastrofy..Ale owlosionym jajom mowie stanowczo NIE!!!:rofl2:

A co do kosmetykow nawiazujac...Ostatnio dwa dni temu wieczorem robilam sobie frencza na pazurkach i zostawilam lakiery przy lozku...Budzi mnie mloda i smrod lakiero...PAtrze i kuzwa wlasnym oczom nie wierze!!!!!:szok: Cala koldra plus noemi rece od paznokci po sam lokiec w bialym lekierze!!!!:angry::wściekła/y:A ta jeszcze do mnie z tekstem"ladnie?" No myslalam ze padne...nawet usta sobie wymalowala tym bialym lakierem... a ja mialam pasemka na wlosach:baffled::nerd::wściekła/y::-DPosciel od razu w smietniku wyladowala...a ja przez trzy godziny nic tylko sa lakier czulam...:dry:

no to masz sie z mała Pati:-D..niedługo ciuchy bedzie Ci podbierac..czasem poplami..z dizura Ci odda:-Dto dopiero bedzie foch:-p:-Doj Noemi-w Twojej głowie nie brakuje pomysłów:laugh2:

to będzie frajda jak młode zaczną podbierać ubrania;-)kosmetyki:-)

a poki co idzie jesień i czas o siebie zadbać, 3 pażdziernika wybieram się na czyszczenie twarzy, potem kwasy i algi:tak: i już nie mogę się doczekać

reklama
Do góry