reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Pati mam kuzynkę która siwieje od liceum a teraz ma 31 i bardzo duzo siwych włosów :( u nich to rodzinne...u mnie od urodzenia Karola tez pierwsze sie pojawiły, ostatnio ze 3 szt zlokalizowalam :) no ale w sumie 3 szt na 30stke to jeszcze zdzierże, choc przypuszczxam ze moje dziecie przyczyni sie do tego ze szybko ich przybedzie :(
Moj maż też rodzinnie szybko siwieje

reklama
ja mam mnóstwo siwych pomimo 28 lat - a pierwsze mialam na 18:confused:ale u mnie to genetyczn- dla tego teraz robię pasemka dla niepoznaki- ale jakoś nie martwi mnie..nawet o tym nie myślę, moja mama była siwa w wielu 30 paru lat, ja pewnie bede pozniej bo tata ciagle ma czarne włosy i pojedyncze siwe, wiec u mnie pewnie wyposrodkuje sie- ale mam to zupełnie gdzieś

Mojpierwszy wlos pojawil sie jak mialam 17 lat:szok: wtedy jak urodzilam Noemi poszly nastepne...Noi teraz co raz wiecej ich...:wściekła/y: Gdybym miala jasne wlosy to pikus ale na czarnych to cholernie widac:nerd:

Pati ja też kiedyś nosiłam ciemne włosy, sporadycznie czarne- no ale właśnie przez siwulki z nich zrezygnowałam, teraz zawsze mam pasemka, bo w nich siwe póki co topią się

Ja mam za cimne wlosy -nie chce robic pasemek bo bym musiala rozjasniac wlosy,a szkoda mi ich...moze za pare lat zaczne robic jak juz sama farba nie da rady :-D

ja nie mam siwych .no moze cos by sie znalazło?..a ja nie wiem?...:blink:..ale mojego A."pruszy" przy uszach;-)...fakt-jego tato siwutki juz jak gołabek w wieku 30 l...ale ma gesty fryz...siwy..acz bujny:-D
u mnie mamcia ma duzo siwych..

reklama
U mojego meza w rodzinie tez genetycznie maja szybkie siwienie chociaz mój maz akurat nie. Za to znowu z mojej strony jest na odwrot- ciężko siwieją. Mój tato ma już prawie 60 i dopiero pojawiaja mu się pierwsze siwe włoski przy skroniach

Do góry