reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

Ale mnie natchnęło na jutrzejszy obiad PIEROGI LENIWE!! A powinnam zrobić brokuła albo kalafiora,bo przywiozłam z Kruszwicy

pierogi leniwe? ja znam albo pierogi, albo kluski leniwe czyli kopytka:rofl2:

larcia, z tych koreczkow wyjdzie dluuugasny szaszlyk:-D:-D

dzis mam zamiar zrobic te pierozki polecane przez klavell, wg agulki CHINSKIE

reklama
Pierogi leniwe to te gniecione z twarogu, mąki i żółtek. A kopytka to kluski leniwe:szok: nawet nie słyszałam określenia "kluski leniwe",ale jak to mówią, co kraj to obyczaj;-):-D

U mnie leniwe to ser krecony z maka najlepsze posypane cukrem i roztopionym maselkiem.

Ostatnia edycja:
no i zorbilam te pierozki BOREK. smaczne, nie powiem, ale cholera robi sie je za dlugo jak dla mnie. byl to wiec p[ierwszy i ostatni raz:happy2:

Robię dziś na obiad POMYSŁ NA ...SOCZYSTEGO KURCZAKA Z PIEKARNIKA:tak:a i zrobilam też dziś rosolek i wiecie co mialam na kuchence garnek z gotującym się rosolem i garnek z herbatą i mialam poslodzić tą herbatę i D mnie zagadal że zamiast herbaty poslodzilam rosól:baffled::-Dno i musialam gotować drugi:tak:

robię dziś na obiad pomysł na ...soczystego kurczaka z piekarnika:tak:a i zrobilam też dziś rosolek i wiecie co mialam na kuchence garnek z gotującym się rosolem i garnek z herbatą i mialam poslodzić tą herbatę i d mnie zagadal że zamiast herbaty poslodzilam rosól:baffled::-dno i musialam gotować drugi:tak:

:-d:-d:-d:-d

Robię dziś na obiad POMYSŁ NA ...SOCZYSTEGO KURCZAKA Z PIEKARNIKA:tak:a i zrobilam też dziś rosolek i wiecie co mialam na kuchence garnek z gotującym się rosolem i garnek z herbatą i mialam poslodzić tą herbatę i D mnie zagadal że zamiast herbaty poslodzilam rosól:baffled::-Dno i musialam gotować drugi:tak:

alez bym zlapala nerwa:crazy:

reklama
Do góry