nie szczepie - Ale ja cie rozumiem i uwierz mi ze jak czytalam twoj post to mi sie wlos zjerzyl i ciarki przeszly po ciele , ale ja uwazam ze choroby nie znikna i ludzie chorowac beda a bez szczepien bylo by jeszcze gorzej krazyly by choroby zakazne takie na ktore juz dzisiaj sie nie choruje ..a i wirus by sie mutowal i z czasem bylo by jeszzce gorzej ... ja tu sie nie wymadrzam ale ja nie rozumiem rodzisz dziecko i w szpitalu informujesz ze nie zyczysz sobie szczepienia?? I z noworodkiem nie idziesz na szczepienie wogole ?????
I jeszcze co do twojego synka to przytulam cie z powodu choroby ale powiedz mi dlaczego jemu to sie przytrafilo po szczepionce a innym dzieciom nie skoro tez sa ludzmi i tez przyjmowali te szczepienia ..nie ironizuje tu poprostu pytam co o tym sadzisz ...i dokladnie po jakiej szczepionce byly zmiany u synka ..od razu czy po czasie ???
Dodam ze ja nie szczepilam na zadne rotawirusy i pneumokoki tylko te podstawowe z tablivy szczepien i nie 6 w 1 nie wiem co to jest wogole 6 w 1 ???
I jeszcze co do twojego synka to przytulam cie z powodu choroby ale powiedz mi dlaczego jemu to sie przytrafilo po szczepionce a innym dzieciom nie skoro tez sa ludzmi i tez przyjmowali te szczepienia ..nie ironizuje tu poprostu pytam co o tym sadzisz ...i dokladnie po jakiej szczepionce byly zmiany u synka ..od razu czy po czasie ???
Dodam ze ja nie szczepilam na zadne rotawirusy i pneumokoki tylko te podstawowe z tablivy szczepien i nie 6 w 1 nie wiem co to jest wogole 6 w 1 ???
Ostatnia edycja: