Sebel na pewno żartowała
Ach, czyż to nie urocze, tak do mnie po kobiecemu? Czuję się wyróżniona... się znaczy wyróżniony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sebel na pewno żartowała
Nie szczepię hmm bardzo ci wspolczuje ale ile dzieci po szczepionkach cofa sie w rozwoju ???? jak by to byl wina szczepionek to tych przypadkow bylo by 1000 a nawet wiecej ... wiec nie uogolniajmy pare przypadkow bo kazdy jest inny wiele dzieci reaguje normalnie a nie wiem napewnio czy to po szczepionce ..moze gdybys nie szczepila tez by to wystapilo tego nie jestes w stanie stwierdzic ... straszysz ludzi a szczepienia w tych czasach sa norma do funkcjonowania wyobrazasz sobie nie szczepione spoleczenstwo i jedna wielka chorobe zakazna wokolo?????
a co!!!Ach, czyż to nie urocze, tak do mnie po kobiecemu? Czuję się wyróżniona... się znaczy wyróżniony
Podstawowe szczepienia czyli co/ bo wiesz u nas są inne, za granicą inne, tam podstawowe są 5w1 i pneumokoki a gruźlicy u nich nie ma. Szkoda, że nie widzisz różnicy w umieralności między polską a krajami 3 świata pomiędzy brakiem jedzenie, bieżącej czystej wody, kanalizacji itpk8libby jak truja ??? hmm Czyli uwazasz ze ludzie powinnie umierac zamiast brac szczepionki tak ?? Bo gdyby nie istnialy szczepienia a choroby sa czy ci sie to podoba czy nie taki jest swiat i dlatego sa te szczepionki zeby uchronic ludzi od chorob i smierci bo do tego by doprowadzily infekcje zakaźne ///// Bez szczepionek choroby zakaźne zaczely by sie mutowac i umieralnosc bylaby jak teraz w krajach 3 swiata ...... przeciez to logiczne ja rozumiem ze nie musisz sczepic dziecka na wszystkie rodzaje rotawirusow itp.. ale podstawowe szczepienia sa raczej wskazane dla dobra a nie dla widzi mi sie sluzby zdrowia ....
No im moim zdaniem jestes naiwna myslac ze choroby by zniknely od tak i swiat byl;by zbyt idealny !!! Wszyscy bysmy chcieli zyc bez chorob ale to jest nierealne ....
Nie szczepię hmm bardzo ci wspolczuje ale ile dzieci po szczepionkach cofa sie w rozwoju ???? jak by to byl wina szczepionek to tych przypadkow bylo by 1000 a nawet wiecej ... wiec nie uogolniajmy pare przypadkow bo kazdy jest inny wiele dzieci reaguje normalnie a nie wiem napewnio czy to po szczepionce ..moze gdybys nie szczepila tez by to wystapilo tego nie jestes w stanie stwierdzic ... straszysz ludzi a szczepienia w tych czasach sa norma do funkcjonowania wyobrazasz sobie nie szczepione spoleczenstwo i jedna wielka chorobe zakazna wokolo?????
k8libby jak truja ??? hmm Czyli uwazasz ze ludzie powinnie umierac zamiast brac szczepionki tak ?? Bo gdyby nie istnialy szczepienia a choroby sa czy ci sie to podoba czy nie taki jest swiat i dlatego sa te szczepionki zeby uchronic ludzi od chorob i smierci bo do tego by doprowadzily infekcje zakaźne ///// Bez szczepionek choroby zakaźne zaczely by sie mutowac i umieralnosc bylaby jak teraz w krajach 3 swiata ...... przeciez to logiczne ja rozumiem ze nie musisz sczepic dziecka na wszystkie rodzaje rotawirusow itp.. ale podstawowe szczepienia sa raczej wskazane dla dobra a nie dla widzi mi sie sluzby zdrowia ....
No im moim zdaniem jestes naiwna myslac ze choroby by zniknely od tak i swiat byl;by zbyt idealny !!! Wszyscy bysmy chcieli zyc bez chorob ale to jest nierealne ....