Witam, ja ze swej strony polecam sklep, w którym sama się zaopatruję- www.junior-euromall.pl ,ze względu na wysoką jakość oferowanych produktów, jak i gwarancje bezpiecznego zakupu. Nigdy jeszcze nie była niezadowolona, jeśli zdarzały się jakiekolwiek problemy, szybko i grzecznie były rozwiązywane
reklama
Dla swojego synka kupowałam rzeczy w www.szipszop.pl Body i spodenki przede wszystkim- spodenki nie do zdarcia, kolana sie nie wypchały nawet gdy mały raczkował. Bodziaki fantastyczne! No i ceny niskie co dla mnie bylo ważne.
Polecam Bajkowy-market
kochanagatka
Początkująca w BB
Hej!
Polecam Muflino dla małych zwierzaków...
Na razie przebudowują stronę czy coś, ale na allegro mają ciuszki. Są super! Zośce jest w nich wygodnie, fajne wzory i gatunkowo dobre. Sprawdziłam sama.:-)
Polecam Muflino dla małych zwierzaków...
Na razie przebudowują stronę czy coś, ale na allegro mają ciuszki. Są super! Zośce jest w nich wygodnie, fajne wzory i gatunkowo dobre. Sprawdziłam sama.:-)
kochanagatka
Początkująca w BB
Zapomniałam napisać, na Muflino dla małych zwierzaków... mają super ręczniki. Mięciutkie i z bardzo fajnymi wzorami, nigdzie indziej takich nie widziałam, chyba że na angielskich rzeczach. Zosia ma ręcznik z wielorybkiem.
Witam! Polecam Allegro, zastanawialiśmy się z mężem jaki wybrać wózek, odwiedziliśmy parę sklepów, okresliliśmy jaki model nas interesuje, a następnie znależliśmy na allegro uzywany w dobrym stanie, róznica ceny prawie połowa i jesteśmy bardzo zadowoleni, jeśli się okaże że nie będzie spelniał naszych oczekiwań to też go wstawimy na allegro i nie stracimy na tym tak dużo jak byśmy kupowali nowy. Pozdrawiam Magda
Witam, zapraszam serdecznie na moje aukcje:
piękna nowa wyprawka dla córci 0-3 miesiące- NOWA WYPRAWKA PAKA ZESTAW DLA CORCI 0-3 EARLY DAYS (745874554) - Aukcje internetowe Allegro
oraz śliczna nowa wyprawka dla synka 0-3 miesiące- NOWA WYPRAWKA PAKA ZESTAW DLA SYNKA 0-3 EARLY DAYS (746433456) - Aukcje internetowe Allegro
Gorąco polecam!
piękna nowa wyprawka dla córci 0-3 miesiące- NOWA WYPRAWKA PAKA ZESTAW DLA CORCI 0-3 EARLY DAYS (745874554) - Aukcje internetowe Allegro
oraz śliczna nowa wyprawka dla synka 0-3 miesiące- NOWA WYPRAWKA PAKA ZESTAW DLA SYNKA 0-3 EARLY DAYS (746433456) - Aukcje internetowe Allegro
Gorąco polecam!
reklama
Mamuska_82
Zaciekawiona BB
poczytaj sobie tutaj-witam
czy ktoś miał styczność z wózkiem:
BABY DESIGN ESPIRO VECTOR 4 AIR 2009+FOTELIK!!! (671752885) - Aukcje internetowe Allegro
dajcie znać jeśli tak bo dziś go oglądałam z M. i nam sie nawet spodobał, ale chcemy sprawdzić opinie. pozdr
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,94237775,94237775,Espiro_Vector_4_Air_baby_design_ktos_ma_.html
http://forum.gazeta.pl/forum/w,2246...TOR_4_AIR_wozek_ESPIRO_2_w_1_BABY_DESIGN.html
Jak dla mnie- byl za twardy w sensie zawieszenia- niemoznosc bujania dzidzi, no i ten kosz na zakupy to smiech na sali. No i dla mnie najwiekszy mankament- mala gondola. Moja dzidzia bedzie pazdziernikowa, wiec bedzie dlugo jezdzic gondolka i w dodatku zimowo, tak wiec najwazniejsza dla mnie byla duza i ciepla gondolka, ktorej w Vectorze brak. Ale z drugiej strony to jeden z najlzejszych wozkow, wiec jesli mieszkasz w bloku bez windy i prowadzisz mobilny tryb zycia i nie zalezy ci na bujaniu, a dzidzia krotko bedzie jezdzila w gondolce- to uwazam ze wybor jest trafiony. Cena przyzwoita, fajny design. Czemu nie. Nie ma idealnego wozka, wszystko zalezy od Twojej indywidualnej sytuacji pozdrawiam!
Podziel się: