reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

Witam, ja ze swej strony polecam sklep, w którym sama się zaopatruję- www.junior-euromall.pl ,ze względu na wysoką jakość oferowanych produktów, jak i gwarancje bezpiecznego zakupu. Nigdy jeszcze nie była niezadowolona, jeśli zdarzały się jakiekolwiek problemy, szybko i grzecznie były rozwiązywane:)

reklama
Dla swojego synka kupowałam rzeczy w www.szipszop.pl Body i spodenki przede wszystkim- spodenki nie do zdarcia, kolana sie nie wypchały nawet gdy mały raczkował. Bodziaki fantastyczne! No i ceny niskie co dla mnie bylo ważne.

Nie myślałam o zakupach dla dzieciaczka przez Internet, ale w sumie może to i dobry pomysł. Nie raz już nie raz kupowałam coś dla siebie. Chyba się skuszę.

[FONT=&quot]Polecam junior.euromall.pl. Kupiłam w tym sklepie już kilka rzeczy i mam o nim jak najlepsze zdanie, szczególnie ze względu na duży wybór i bezpieczeństwo zakupów.[/FONT]

Witam! Polecam Allegro, zastanawialiśmy się z mężem jaki wybrać wózek, odwiedziliśmy parę sklepów, okresliliśmy jaki model nas interesuje, a następnie znależliśmy na allegro uzywany w dobrym stanie, róznica ceny prawie połowa i jesteśmy bardzo zadowoleni, jeśli się okaże że nie będzie spelniał naszych oczekiwań to też go wstawimy na allegro i nie stracimy na tym tak dużo jak byśmy kupowali nowy. Pozdrawiam Magda

reklama
witam
czy ktoś miał styczność z wózkiem:
BABY DESIGN ESPIRO VECTOR 4 AIR 2009+FOTELIK!!! (671752885) - Aukcje internetowe Allegro
dajcie znać jeśli tak bo dziś go oglądałam z M. i nam sie nawet spodobał, ale chcemy sprawdzić opinie. pozdr
poczytaj sobie tutaj-
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,94237775,94237775,Espiro_Vector_4_Air_baby_design_ktos_ma_.html

http://forum.gazeta.pl/forum/w,2246...TOR_4_AIR_wozek_ESPIRO_2_w_1_BABY_DESIGN.html

Jak dla mnie- byl za twardy w sensie zawieszenia- niemoznosc bujania dzidzi, no i ten kosz na zakupy to smiech na sali. No i dla mnie najwiekszy mankament- mala gondola. Moja dzidzia bedzie pazdziernikowa, wiec bedzie dlugo jezdzic gondolka i w dodatku zimowo, tak wiec najwazniejsza dla mnie byla duza i ciepla gondolka, ktorej w Vectorze brak. Ale z drugiej strony to jeden z najlzejszych wozkow, wiec jesli mieszkasz w bloku bez windy i prowadzisz mobilny tryb zycia i nie zalezy ci na bujaniu, a dzidzia krotko bedzie jezdzila w gondolce- to uwazam ze wybor jest trafiony. Cena przyzwoita, fajny design. Czemu nie. Nie ma idealnego wozka, wszystko zalezy od Twojej indywidualnej sytuacji:tak: pozdrawiam!

Do góry