reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ryzyko preeklampsji

Witam,
Proszę o opinię czy takie wyniki są bardzo złe, totalnie nie rozumiem jak patrzeć na te normy 😞
Preeklampsja przed 37 tyg - 1 do 113
Wewnątrzmaciczne zahamowanie wrastania płodu przed 37 tyg - 1 do 158
Ja również miałam dużo wyższe te ryzyka. Bałam acard 150 do 36 tygodnia. Wizyty były co 3 tyg. Miałam jeszcze zalecony pomiar ciśnienia. Na początku raz dziennie. Teraz 2x dziennie. Obecnie 36+4 i dziecko ładnie rosnie 🙂 z tego co gin mówiła to właśnie przy końcówce trzeba obserwować bardziej dziecko. No i na każdej wizycie badanie moczu, żeby sprawdzić czy czasem się białko nie pojawia 🙂

reklama
Do góry