reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
ja też dostaję, tylko wcześniej nie chciałam sie z tym wyrywac, bo dziwne uczucie i myslałam, że tylko ja tak mam :sorry:
ja poki co nie dostaje po tej czesci ciała ale zauwzylam ze od cory czesciej dostaje w okolicy pępka ...no i widze ze np brzuch mi skacze w sensie ze odstalam kopa ale go nie czuje w sensie w srodku tylko jak łapke na brzuch dam - tez ma keras tak ? czy ja tylko taka zatłuszczona jestem i widze ruch ale go nie czuje ?

a tak w ogole to zastanwiam sie nad opisami pod suwaczkami bo w sumie tam pisze ze w 25 tygodniu dziecko ma 500 gram a chyba u kazdej z nas dzieci taka wage osiagaly juz w 21 tc ..... bynajmniej pamietam ze tak bylo u Maty i u mnie ...., i u mojej kolezanki kotra poznalam w spzitlau jak za drugim razem tam "wypoczywalam"

Wczoraj w nocy po raz pierwszy ją nie tylko czułam, ale i widziałam:-D. Jak mi walnęła z główki (albo tyłka) to mi wielka gula na brzuchu wyskoczyła.

reklama
No nie wytrzymam z Wami nastepnym razem prosze pisac i sie nie wstydzic wkoncu my jak rodzina tutaj:-Dprzyznawac sie kto jeszcze po odbycie dostaje:-D:-D

Do góry