reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

u mnie tez :-(
raczej sie wypina niz kopie
czy to mozliwe ze juz pod pepkiem?
ja byłam w szoku jak w pon gin jeździł mi po brzuchu sporo nad pępkiem!! I faktycznie - zwróciłam uwagę na ruchy i ten łobuz już jest nad pępkiem!!
Mój Robaczek ostatnio daje popalić wieczorem...zresztą w dzień nie wiem co robi bo nie mam czasu nawet o tym pomyśleć... Mam okropnie ciężki tydzień, nie wyrabiam już, ja się nie nadaję na życie na takich obrotach i w takim stresie:no::no: wrrrr niech to się już kończy:wściekła/y:

reklama
Mój łobuz wczoraj cały dzien walił znowu po samiutkim podbrzuszu - a teraz odbudził mnie szturchami zaraz obok pępka :-) Ależ to sie obraca jeszcze tam :-D

mnie mała bombarduje po całości brzucha najczęściej ;) znaczy - np kopie w podbrzusze, a łapkami pracuje nad pępkiem. W tym samym momencie głowę? albo dupkę? wypina z boku brzuszka..
Ale najcudowniejsze są te momenty jak się bawimy w ganianego po brzuszku - smyram ją w jakimś miejscu i przykładam tam rękę, a ona od środka stópką albo rączką (w każdym razie czymś drobnym) "puka" i "przesuwa" :-)

Mój łobuz wczoraj cały dzien walił znowu po samiutkim podbrzuszu - a teraz odbudził mnie szturchami zaraz obok pępka :-) Ależ to sie obraca jeszcze tam :-D

moja mała tak samo wczoraj cały dzien i na wieczór szalała aż tatus czuł kopniaki ( i powiem wam ze niektóre juz lekko bola ale to bardzo łagodny ból to ciekawe co bedzie pozniej :) a dzisiaj rano moja księżniczka tez mnie obudziła kopniakami po lewej stronie koło pępka ":)

Nooo tak a moj to albo położy i nic nie czuje albo jak mała kopie i położy ręke to cisza :D ale wczoraj jak mi walneła ze 2 razy to sie aż zlękłam hehe :D widac przez brzuch jak tam wariuje :) ii to dośc czesto szaleje :)

reklama
anula kurczę nie wiem czemu ale zupełnie do mnie nie przemawia ten rysunek :confused: Szczególnie po tym co piszą tu dziewczyny na przestrzeni tych tygodni od 16 zaznaczonego na rysunku tak nisko..

Lastpetunia to mnie tak samo dokładnie tylko z prawej :-)

A z M to w większosci tak jak piszecie, przylozy ręke i cisza hehe Aczkolwiek kilka razy trafił na akurat wyjątkowa aktywnasc, gdzie ja az w szoku bylam i czulam jak mocno dostal po dłoni :-)

Do góry