reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

u mnie tez :-(
raczej sie wypina niz kopie
czy to mozliwe ze juz pod pepkiem?
ja byłam w szoku jak w pon gin jeździł mi po brzuchu sporo nad pępkiem!! I faktycznie - zwróciłam uwagę na ruchy i ten łobuz już jest nad pępkiem!!
Mój Robaczek ostatnio daje popalić wieczorem...zresztą w dzień nie wiem co robi bo nie mam czasu nawet o tym pomyśleć... Mam okropnie ciężki tydzień, nie wyrabiam już, ja się nie nadaję na życie na takich obrotach i w takim stresie:no::no: wrrrr niech to się już kończy:wściekła/y:

reklama
Mój łobuz wczoraj cały dzien walił znowu po samiutkim podbrzuszu - a teraz odbudził mnie szturchami zaraz obok pępka :-) Ależ to sie obraca jeszcze tam :-D

mnie mała bombarduje po całości brzucha najczęściej ;) znaczy - np kopie w podbrzusze, a łapkami pracuje nad pępkiem. W tym samym momencie głowę? albo dupkę? wypina z boku brzuszka..
Ale najcudowniejsze są te momenty jak się bawimy w ganianego po brzuszku - smyram ją w jakimś miejscu i przykładam tam rękę, a ona od środka stópką albo rączką (w każdym razie czymś drobnym) "puka" i "przesuwa" :-)

Mój łobuz wczoraj cały dzien walił znowu po samiutkim podbrzuszu - a teraz odbudził mnie szturchami zaraz obok pępka :-) Ależ to sie obraca jeszcze tam :-D

moja mała tak samo wczoraj cały dzien i na wieczór szalała aż tatus czuł kopniaki ( i powiem wam ze niektóre juz lekko bola ale to bardzo łagodny ból to ciekawe co bedzie pozniej :) a dzisiaj rano moja księżniczka tez mnie obudziła kopniakami po lewej stronie koło pępka ":)

Nooo tak a moj to albo położy i nic nie czuje albo jak mała kopie i położy ręke to cisza :D ale wczoraj jak mi walneła ze 2 razy to sie aż zlękłam hehe :D widac przez brzuch jak tam wariuje :) ii to dośc czesto szaleje :)

reklama
anula kurczę nie wiem czemu ale zupełnie do mnie nie przemawia ten rysunek :confused: Szczególnie po tym co piszą tu dziewczyny na przestrzeni tych tygodni od 16 zaznaczonego na rysunku tak nisko..

Lastpetunia to mnie tak samo dokładnie tylko z prawej :-)

A z M to w większosci tak jak piszecie, przylozy ręke i cisza hehe Aczkolwiek kilka razy trafił na akurat wyjątkowa aktywnasc, gdzie ja az w szoku bylam i czulam jak mocno dostal po dłoni :-)

Do góry