reklama
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Atomówka, moje słodkości też dziś pokicały sporo między 4 a 5 rano i potem w dzień też regularnie dawały o sobie znać. Też mi przeszły wydziwiania. Ale co za ulga...
Generalnie po słodkim, kiedy matka chce spać - to standard, ale też po ciepłym typu zupa? Oraz w sytuacjach niedefiniowalnych, a często po interwencji ojca
I skacze też już powyżej pępka. Domek mu rośnie.
Generalnie po słodkim, kiedy matka chce spać - to standard, ale też po ciepłym typu zupa? Oraz w sytuacjach niedefiniowalnych, a często po interwencji ojca
I skacze też już powyżej pępka. Domek mu rośnie.
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Tunia:
Kangurzyca
Ty wstawialas swoj brzusio??A nie, nie, jakoś nie czuję potrzeby, podziwiam Wasze, ale jakoś się nie odnajduję w tym.
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
No tak, miło, ale ja nawet nie robię mu zdjęć...nie mamy takiego nastawienia. Może w jakimś finalnym momencie.
Na razie jest mały, raczej budzi ogólne zdziwienie, że to JUZ ten wiek ciąży. Trochę w boczki mi idzie. I słoniowatość w wannie też stwierdzam. Nie wiem, jak za trzy miesiące będę obcinać paznokcie u stóp!...
Na razie jest mały, raczej budzi ogólne zdziwienie, że to JUZ ten wiek ciąży. Trochę w boczki mi idzie. I słoniowatość w wannie też stwierdzam. Nie wiem, jak za trzy miesiące będę obcinać paznokcie u stóp!...
lastpetunia
Fanka BB :)
a ja dzisiaj po raz pierwszy jak leżałam na plecach po przebudzeniu poczułam jak mi brzuch faluje powtórzyło sie to dwa razy a później było tylko kilka kopniaków ale uczucie niesamowite jak sie dzidzia przemieszcza lub rusza a brzuch ci faluje
V
villandra8
Gość
Ja wczesniej mialam problemy ze skarpetami teraz wlasnie doszly buty, a i z wanny jak wychodze to jak bym byla sloniem
Ja nawet kupiłam sobie do wanny taki uchwyt (prysznic biorę w wannie) - tylko nie wiem, kiedy doczekam jego montażu Słonikiem czuje się od dawna.
A teraz siedzę (mała przerwa w budowaniu domku), a Maleństwo nie daje o sobie zapomnieć - chyba trzeba będzie niebawem pomyśleć o jakimś obiedzie...
reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
u mnie tez czasami cisza jest z dzien-dwa albo jak czasami cały dzien latam to malucha nie czuje w ogóle ale sie tym nie przejmuje, jeszcze maluszek ma czas zeby szalec w brzuszku jak na wizytach u gina jest wsio ok to i z malcem jest tez dobrze, nie ma co sie martwic na zapas, spioszki sa z tych naszych maluchów
Podziel się: