reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ivi napewno masz racje tylko, jak czytam o tych Waszych wiecrpietach to ja tez juz bym chciala :) dam mu/jej jeszcze troche czasu

reklama
Ja czułam, jak się wieczorem położyłam do łóżka, na wznak. I jeszcze kaszlnęłam i chyba się obudził;-). W dzień to nie ma szans jeszcze. Na razie u mnie do tego potrzeba ciszy i skupienia.

maluszki kopią w najmniej odpowiednim i spodziewanym momencie
ja czuję bardzo rzadko,widocznie mój maluszek to leniuszek jak tata lubi duzo spać
Aga kopała mocno i często czułam kopniaczki

K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu ;)

ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??

Aha - moja to jednak wiercipięta:) dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto :) poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..

K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu ;)

ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??

Aha - moja to jednak wiercipięta:) dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto :) poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..

jesteśmy na tym samym etapie ciąży u mnie łożysko przodujące jest,ale ruchy tak częste nie są jak u Ciebie,widocznie naprawdę leniuszek rośnie

u mnie chyba bedzie ze tak powiem rozrabiaka ;> bo z natanem prawie w ogole nie cuzlam ruchow tylko bol jak mi wsadzla głowe pod zebra a tak to spokoj w maire byl ;] ahh chcialabym bym skopana no ale jeszcze troche poczekac musze;] Ale powiem wam ze po wczorjszej wizycie jestem spokojniejsza do wtorku jak odbiore wyniki badan krwi i moczu ;/

reklama
ja już sama nie wiem znowu zaczynam myśleć negatywnie,ze coś jest nie tak,brzuszek mam mały,ruchy są znikome,a to już 18 tydzień jest oj oszaleje do wizyty:-(

Do góry