reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ivi napewno masz racje tylko, jak czytam o tych Waszych wiecrpietach to ja tez juz bym chciala :) dam mu/jej jeszcze troche czasu

reklama
Ja czułam, jak się wieczorem położyłam do łóżka, na wznak. I jeszcze kaszlnęłam i chyba się obudził;-). W dzień to nie ma szans jeszcze. Na razie u mnie do tego potrzeba ciszy i skupienia.

maluszki kopią w najmniej odpowiednim i spodziewanym momencie
ja czuję bardzo rzadko,widocznie mój maluszek to leniuszek jak tata lubi duzo spać
Aga kopała mocno i często czułam kopniaczki

K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu ;)

ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??

Aha - moja to jednak wiercipięta:) dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto :) poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..

K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu ;)

ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??

Aha - moja to jednak wiercipięta:) dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto :) poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..

jesteśmy na tym samym etapie ciąży u mnie łożysko przodujące jest,ale ruchy tak częste nie są jak u Ciebie,widocznie naprawdę leniuszek rośnie

u mnie chyba bedzie ze tak powiem rozrabiaka ;> bo z natanem prawie w ogole nie cuzlam ruchow tylko bol jak mi wsadzla głowe pod zebra a tak to spokoj w maire byl ;] ahh chcialabym bym skopana no ale jeszcze troche poczekac musze;] Ale powiem wam ze po wczorjszej wizycie jestem spokojniejsza do wtorku jak odbiore wyniki badan krwi i moczu ;/

reklama
ja już sama nie wiem znowu zaczynam myśleć negatywnie,ze coś jest nie tak,brzuszek mam mały,ruchy są znikome,a to już 18 tydzień jest oj oszaleje do wizyty:-(

Do góry