reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dzis :
rano
popoludniu i
wieczorem czulm delikatne kopniecie nastepne pewnie z pre dni znjc moje szczescie ale kopnika czulam ;]
rano
popoludniu i
wieczorem czulm delikatne kopniecie nastepne pewnie z pre dni znjc moje szczescie ale kopnika czulam ;]
ivi
uzależniona;) // I.2010
K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu
ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??
Aha - moja to jednak wiercipięta dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..
ja nie mogę uwierzyć że zaraz połowa ciąży nam wszystkim stuknie! kiedy ten czas zleciał??
Aha - moja to jednak wiercipięta dziś najbardziej mnie skopała jak mikserem wyrabiałam ciasto poza tym rozrabia wieczorem, właśnie po 22. I w ciągu dnia też czuję. Jest zdecydowanie bardziej ruchliwa niż Tymek. Ale być może to, że szybko i mocno czuję te ruchy, to kwestia niskiego łożyska..
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja tez nie czuję mocno i często kopniaków, bardziej takie rozpychanie. Też i się wydaje, że maluch spokojniejszy od Dobrusi będzie (oby )
miska271
K&M - wierzę, ale jeszcze chwile i wszystkie będziemy prosić maleństwa o chwilę oddechu
jesteśmy na tym samym etapie ciąży u mnie łożysko przodujące jest,ale ruchy tak częste nie są jak u Ciebie,widocznie naprawdę leniuszek rośnie
Kasiurek1983
u mnie chyba bedzie ze tak powiem rozrabiaka ;> bo z natanem prawie w ogole nie cuzlam ruchow tylko bol jak mi wsadzla głowe pod zebra a tak to spokoj w maire byl ;] ahh chcialabym bym skopana no ale jeszcze troche poczekac musze;] Ale powiem wam ze po wczorjszej wizycie jestem spokojniejsza do wtorku jak odbiore wyniki badan krwi i moczu ;/
Kobiety w ciąży to mają dziwne pragnienia.ahh chcialabym bym skopana no ale jeszcze troche poczekac musze;]
Super to zabrzmiało Kasiurek!
reklama
Podziel się: