reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Moja niunia też teraz strasznie się wierci... Najbardziej podoba mi się właśnie jak wypycha mi brzuch i jest taki dziwnie zniekształcony ;D

reklama
Ja czesto mam wrazenie jakby maluch chcial wyjsc przez brzuch...tak sie wypina ze bywa to nawet dosc bolesne...na szczescie jak chwile go pogladze..wraca do poprzedniego ulozenia:)Czesto sie zastanawiam...czy wypioł sie pupką...czy to główka..nigdy nie moge poznac...taka mala pileczka kolo pępka mi wychodzi:):)

Ja od wczoraj dostaję bardzo mocne kopniaki od mojej dzidzi trochę bolące i do tego strasznie sie wyciąga chyba mu jest juz ciasno normalnie wypycha mi nóżką brzuch trochę śmiesznie to wygląda :laugh:

moj też ostatnio kopie prawie bez przerwy i dobrze bo strasznie to lubię!
dziś w nocy po raz pierwszy obudził mnie kopniaczek od Oliwierka

Ja mam wrazenie , ze moj syneczek to jakis silniejszy jest w nocy! Dzis mnie tak mocno skopal, wypinal sie niesamowicie ale mimo wszystko ,ze mnie tym obudzil to milo czuc cos takiego!!! Nawet jesli to 2 w nocy jest!!!

Ja też zrobiłam się wyczulona na ruchy bejbusa i przez to nie moge spać w nocy .Adziś byliśmy na zakupachi wróciłam zmęczona tym chodzeniem ,myślałam że sobie odpoczywa a on dopiero po powrocie zaczął dawać czadu ,tak kopie że aż boli .A wydaję mi się że raczej ma dużo miejsca bo mam już wielki brzusio (jak go tak można nazwać ),choć wyglądam jakbym miała już rodzic .

Załączniki

• mF1tp2.png
    mF1tp2.png
    2,4 KB · Wyświetleń: 50
No a nasz maly krolik dzis w pracy urzadzil mi dyskoteke O0...nic nie pomagalo, ani chodzenie, ani glaskanie...a mialam wlasnie wazne spotkanie a brzuch skakal mi z jednej strony na druga. Myslalam ze padne...chyba mala nie lubi pracowac ;)

A tak z innej beczki: odwiedzili nas tesciowie w zeszly weekend, wlasciwie pierwszy raz mogli zobaczyc brzuszek, bo w lutym nic nie bylo jeszcze widac. Mala spisala sie dzielnie i odkopnela babci jak ta przylozyla reke do brzucha. Grzeczne dziecko :) A tak w ogole to oczywiscie staly numer - jak kopie i chce pokazac mezowi i on przyklada reke to zaraz przestaje..moze tez chce byc grzeczna i nie denerwowac tatusia ;D Pewnie tez tak macie...

To moje zachowuje się wręcz odwrotnie ,jak adam przykłada ręke to zaczyna kopać, wypinać pupkę i to takie uczucie jakby chciał już wyskoczyć z brzucha ,byleby tylko nie za wcześnie

reklama
Do góry