reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja czesto mam wrazenie jakby maluch chcial wyjsc przez brzuch...tak sie wypina ze bywa to nawet dosc bolesne...na szczescie jak chwile go pogladze..wraca do poprzedniego ulozeniaCzesto sie zastanawiam...czy wypioł sie pupką...czy to główka..nigdy nie moge poznac...taka mala pileczka kolo pępka mi wychodzi
Ja mam wrazenie , ze moj syneczek to jakis silniejszy jest w nocy! Dzis mnie tak mocno skopal, wypinal sie niesamowicie ale mimo wszystko ,ze mnie tym obudzil to milo czuc cos takiego!!! Nawet jesli to 2 w nocy jest!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja też zrobiłam się wyczulona na ruchy bejbusa i przez to nie moge spać w nocy .Adziś byliśmy na zakupachi wróciłam zmęczona tym chodzeniem ,myślałam że sobie odpoczywa a on dopiero po powrocie zaczął dawać czadu ,tak kopie że aż boli .A wydaję mi się że raczej ma dużo miejsca bo mam już wielki brzusio (jak go tak można nazwać ),choć wyglądam jakbym miała już rodzic .
Załączniki
No a nasz maly krolik dzis w pracy urzadzil mi dyskoteke O0...nic nie pomagalo, ani chodzenie, ani glaskanie...a mialam wlasnie wazne spotkanie a brzuch skakal mi z jednej strony na druga. Myslalam ze padne...chyba mala nie lubi pracowac
A tak z innej beczki: odwiedzili nas tesciowie w zeszly weekend, wlasciwie pierwszy raz mogli zobaczyc brzuszek, bo w lutym nic nie bylo jeszcze widac. Mala spisala sie dzielnie i odkopnela babci jak ta przylozyla reke do brzucha. Grzeczne dziecko A tak w ogole to oczywiscie staly numer - jak kopie i chce pokazac mezowi i on przyklada reke to zaraz przestaje..moze tez chce byc grzeczna i nie denerwowac tatusia ;D Pewnie tez tak macie...
A tak z innej beczki: odwiedzili nas tesciowie w zeszly weekend, wlasciwie pierwszy raz mogli zobaczyc brzuszek, bo w lutym nic nie bylo jeszcze widac. Mala spisala sie dzielnie i odkopnela babci jak ta przylozyla reke do brzucha. Grzeczne dziecko A tak w ogole to oczywiscie staly numer - jak kopie i chce pokazac mezowi i on przyklada reke to zaraz przestaje..moze tez chce byc grzeczna i nie denerwowac tatusia ;D Pewnie tez tak macie...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
To moje zachowuje się wręcz odwrotnie ,jak adam przykłada ręke to zaczyna kopać, wypinać pupkę i to takie uczucie jakby chciał już wyskoczyć z brzucha ,byleby tylko nie za wcześnie
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
u mnie to samo co u Izy i Jagusi ;D