reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
ewan-Augustowianka pisze:mój to owszem kopie ale nie tak żeby nawet za mocno brzuch się ruszał, słaby chyba czy co?!
Nie słaby tylko oszczedza siły na póżniej
A moj Allanek to nie chcial w ogole przy dieciach mojej siostry kopac!!! Byl taki spokojny a te dwa bable od mojej siostry tak bardzo chcialy zobaczyc jego figle!!! Ja wczoraj moja siostra z rodzinka pojechala to tak jak by go odetkalo!!! Skopal moja mame, tato widzial z daleka jak sobie fika a dziiaj rano to prawie tez juz chcial wyjsc, tak sie rozpychal ze az mnie obudzil!!! teraz tez sobie fikolkuje!!! Ach jakie to super uczucie!!!
M
megii*
Gość
Dziewczyny, czy macie czasami takie wrażenie jak ja, że mój maluch nie śpi wcale? Bryka w brzuszku bez przerwy a w dodatku tak mocno i na wszystkie strony, że mam wrażenie jakby było mu tam niezbyt wygodnie i jakby próbował rozepchać brzucholek.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Skąd ja to znam mój synek chba jednak nie lubi lewego boku,bo jak na nim leżę,to tak kopie nóżkami,że aż mnie boli :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No właśnie ciężko to stwierdzić ale mój to się chyba denerwuje,bo jak sie przekręcę to spokojny się robi...
reklama
M
megii*
Gość
Moje maleństwo niezależnie od pozycji tak szaleje, a czasami jak wypnie plecki to mam wrażenie, że pęknie mi skóra na brzuchu. Za tydzień idę na wizytę kontrolną to spytam mojego gina o to.