reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

Ja czkawkę Młodej zarejestrowałam raz, może dwa :-) Jakoś dziwnie wyjątkowo było wtedy, raczej zaniepokojona się czułam :-(
Wczoraj na balu chyba jej się podobało, bo nie szalała - a i tańce były. :tak:Miałam miejsce przy parkiecie i mogłam oberwować innych tańczących - moim zdaniem jedna dziewczyna jeszcze ( ale na :szok: szpilach ) była z w ciąży - ale w mniejszej - oraz być może we wczesnej jeszcze druga ( obcas bardziej ciążowy ;-) ). Kolega się domyslił po sukience - typu koszulka w kształcie lietry A z kontrafałdą przy dekolcie - i że tak ładnie wyglądam ( ale to to myślę już zasługa wizażystki, która mnie malowała oraz spożytych przez niego trunków :-D ).Nie mógł uwierzyć który to miesiąc. Mówił, że jego żona w 8 miesiącu tańczyła zorbę na koncercie - w związku z tym ( to już moja konkluzja ) prawie dorosłe dzieci tańczą.

reklama
mój mąż jeszcze kopniaków nie poczuł :) zawsze jak tylko rękę przyłoży do brzuszka, to mała przestaje kopać ;) rezerwuje takie doznania tylko dla mamusi :D właśnie po kawałku szarlotki skacze :D

agabre no to będzie córeczka mamusi ;) Mój synuś tatusiowi też dostarcza wrażeń, choć mam wrażenie, że już kilka razy się na niego obraził ;) Właśnie jak tylko Mąż przykładał rękę to kopniaki się kończyły :p

tylko że mój mąż znalazł sobie inne wyjaśnienie :D mówi, że to córeczka tatusia i wie, komu nie wolno podskakiwać ;)

Cześć dziewczyny...jestem tu pierwszy raz...uśmiałam się czytając wpis Gabrysiak bo mój synuś też wariuje, a kiedy mąż przyłoży rękę do brzucha, nastaje cisza hehe :-D

reklama
A ja wczoraj wieczorem miałam w brzuchu koncert chyba!!
Mała tak strasznie tłukła mnie od środka już zaczynałam się zastanawiać co jej zrobiłam i czym sobie zasłużyłam na takie traktowanie?? :tak:
Brzuch podskakiwał jak szalony-wszyscy zlecieli się do pokoju oglądać "fale dunaju":-DMówię Wam!!Kopała nawet czując obcą rękę.Fakt ,że w momencie położenia ręki na brzuchu była kilku sekundowa cisza ale za moment był gigantycznie mocny kop!!Tak mi się rozbrykała ,że nie mogłam zasnąć...i wiecie co znowu na nią podziałało??Zdolności wokalne mamy i "Aaa kotki dwa..."+głaskanie brzuszka;-)

Do góry