reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

No ja czuję głównie po lewej stronie i w środku brzucha - jakby ktoś mi z łokcia dał. I to tak zupełnie konkretnie :tak:

reklama
K. się śmieje, że młody będzie najlepszym środkiem antykoncepcyjnym... Wczoraj wieczorem i dziś rano, kiedy tylko próbowaliśmy pobaraszkować, nasz synuś zaczął tak dawać czadu, że się nie dało - trzeba było poczekać, aż się zmęczy ;-)

K. się śmieje, że młody będzie najlepszym środkiem antykoncepcyjnym... Wczoraj wieczorem i dziś rano, kiedy tylko próbowaliśmy pobaraszkować, nasz synuś zaczął tak dawać czadu, że się nie dało - trzeba było poczekać, aż się zmęczy ;-)

:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

no niezły charakterek
laugh.gif

Zołza ty dziś zaczynasz 37 tydzień :szok::-) aż ci trochę zazdroszczę ;-)

Zołza i co udało się? Mały się zmęczył?

Uparci jesteśmy - poczekaliśmy i daliśmy radę ;-)

Kati, patrzę na suwaczek i paszcza mi się cieszy :-D W każdej chwili może się zacząć... Staram się nie myśleć o tym uporczywie, ale chyba się wezmę za jakieś sprzątanie niedługo... Jeszcze kilka dni poczekam ;-)

A ja już sama nie wiem jak na te suwaczki patrzeć ale lekarze w szpitalu zawsze liczą te skończone tygodnie czyli tak jak jest właśnie na suwaczku.Więc ja liczę tak jak mówi suwaczek.Choć na jednej stronie z kalendarzem ciążowym wczoraj po wpisaniu terminu porodu wyskoczyło ,że jestem w 36 i 5 tc...

zolza no tak w sumie masz rację ale mi do mety został miesiąc równy a to są 4 tygodnie...więc jak te suwaczki liczyć?? Termin mam na 3 - go czerwca...

reklama
zołza ale fajnie 37 tydzień...ja od rana chodze skulona w pół...nie wiem chyba mały chce wyjść w imieniny mamusi :confused:

i tak od 6 nic nie przechodzi no spa nie pomaga, brzuch ciagle twardy i nie moge oddychac tak mnie boli :-(

Do góry