reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

ja jestem szczęśliwa, że obroniłam się rok temu, kolejna podyplomówka najwcześniej za 3-4 lata ;)

reklama
Dziewczyny, koncentracja koncetracją i problem z zebraniem myśli, ale u mnie to już katastrofa... Ja to przestałam myślec w ogóle... szare komórki mi chyba córcia wzięła bo to jakie ja ostatnio bzdury i głupoty gadam to sie nie dzieje !! Mój stary tylko siedzi i ma radoche ;( :p

Ja za to mam okropną sklerozę... Gdziekolwiek wychodzę albo umawiam się z kimś, wszystko zapisuję w kalendarzyku, bo chyba bym nie dała rady bez... Masakra ;-)

też macie takiego debila??
oto moje ostatnie wyczyny:

- poprosze ser żółty....- ile tego sera....- a ja bardzo pewnie i bez zastanowienia .... na oko.... - mina sprzedawczyni bezcenna hehe :D

- oglądalam tvn24 i na dole leciał pasek z wypowiedziami głów państwa i przedstawicieli rządów nt osamy bin landena.... i pisze komorowski...tusk...sikorski..merkel.... i nagle cameron....a ja głupek myśle co james cameron ma tu do powiedzenia?! oczywiście chodziło o premiera w.brytani :(

- jak tylko przeczytalam ze zabili osame krzycze do michała....misiek wiesz co sie stało?? a on co...zabili tego no....ali babe !! :-)

hehe, jak miło czytać że nie tylko ja straciłam połowę mózgu:))) Bez obrazy dla reszty oczywiście! Ale ja sie tak czuję. Zawalam masę rzeczy, umawiam się z kimś na sobotę i mówię o poniedziałku (będąc przekonana że mówię o sobocie!), pod domem szukam samochodu, zapominam zadzwonić w ważnych sprawach... dramat. A telefon zostawiam notorycznie u kazdego kogo odwiedzam.

Skąd ja to znam.... Dziś podjechałam do marketu, który mam blisko,po drobne zakupy samochodem, bo jakoś tak mi się iść nie chciało. Po czym wyszłam z tego sklepu i na piechotę wrocilam do domu zostawiając samochód pod sklepem. Dopiero w domu przypomniałam sobie, ze przecież pojechałam autem. Dobrze, że mąż wcześniej wrócił dziś z pracy, bo juz nie miałam siły iść po ten samochód. A maż miał niezły ubaw ze mnie, do tej pory się śmieje.

reklama
Do góry