reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

Moj ma niestety sporo miajsca jeszcze i mnie wciaz smyra w dole brzucha (nie obrocil sie jeszcze), a w gorze pcha lepek .

reklama
a macie też tak, że jak dotkniecie w miejscu rozciąganym to tak twardo czujecie? mam wrażenie, że to stópka, bo na małej powierzchni, dupka raczej na większej by była i nie wiem czy aż tak twarda

Mrsmoon, tak, mam tak! Tylko nóżkę szybko cofa mój synuś, kiedy dotknę, a dupkę [główkę?] wypycha jeszcze bardziej ;-)
I mam ciągle wrażenie, że on jakoś bokiem leży, ale tak naprawdę, to cholera wie - na usg się dowiemy, co on tam wyprawia ;-)

jejkuuuuuuu... kocham jak mloda kopie i smyra... ale juz dostaje szalu :sorry2::shocked2:
ile mozna w jedno miejsce pukac i stukac :sorry2:
co pomiziam pogadam to cichnie, ale na chwile i znowu sie zaczyna.. normalnie tak dlugo jeszcze nie bylam wykopada i wymiziana ... juz ponad 30 min daje czadu :shocked2:

U mnie to są tańce i hulańce... Wczoraj prawie jak na tym filmiku z obcym mi sie wierciło wszystko na brzuchu... A raz to jakby łapką wypychała mi brzuch... śmieszne :)

nio juz coraz mniej miejsca maja szkraby ;-)
tylko ze mloda jest bardziej ruchliwa niz synek z tego co zauwazylam :sorry2:

Ja to dostaję takie serie - na zasadzie gdy nuda :happy2: Ale jaką częścią ciałka to zupełnie nie wiem :-( W piątek Młoda leżała nóżkami w dół.

u nas mlody juz głową do wyjścia :) na lewym boku mam jego rączke i nożki a po prawej stronie czuje plecki i dupke :) a czadu daje na okrągło :) dziś walczyłam pół nocy żeby się posunał bo połozyłam się na boku i mu w nozki niewygodnie było...ale ja też sie chce cholerka wyspać i wreszcie sie posunął :)

reklama
Moja Julcia dziś się caly dzien rozpycha :-). Ja już czuję mało kopniaków tylko takie kręcenie się, też tak macie?

Do góry