reklama
traschka
Mama Marysi
ja też zdecydowanie bardziej czuję przeciągania się niż kopniaki Tak jakby mała się wyciągała po długim śnie!
Mrsmoon, tak, mam tak! Tylko nóżkę szybko cofa mój synuś, kiedy dotknę, a dupkę [główkę?] wypycha jeszcze bardziej ;-)
I mam ciągle wrażenie, że on jakoś bokiem leży, ale tak naprawdę, to cholera wie - na usg się dowiemy, co on tam wyprawia ;-)
I mam ciągle wrażenie, że on jakoś bokiem leży, ale tak naprawdę, to cholera wie - na usg się dowiemy, co on tam wyprawia ;-)
jejkuuuuuuu... kocham jak mloda kopie i smyra... ale juz dostaje szalu
ile mozna w jedno miejsce pukac i stukac
co pomiziam pogadam to cichnie, ale na chwile i znowu sie zaczyna.. normalnie tak dlugo jeszcze nie bylam wykopada i wymiziana ... juz ponad 30 min daje czadu
ile mozna w jedno miejsce pukac i stukac
co pomiziam pogadam to cichnie, ale na chwile i znowu sie zaczyna.. normalnie tak dlugo jeszcze nie bylam wykopada i wymiziana ... juz ponad 30 min daje czadu
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja to dostaję takie serie - na zasadzie gdy nuda Ale jaką częścią ciałka to zupełnie nie wiem :-( W piątek Młoda leżała nóżkami w dół.
u nas mlody juz głową do wyjścia na lewym boku mam jego rączke i nożki a po prawej stronie czuje plecki i dupke a czadu daje na okrągło dziś walczyłam pół nocy żeby się posunał bo połozyłam się na boku i mu w nozki niewygodnie było...ale ja też sie chce cholerka wyspać i wreszcie sie posunął
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Moja Julcia dziś się caly dzien rozpycha :-). Ja już czuję mało kopniaków tylko takie kręcenie się, też tak macie?