reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

Moj ma niestety sporo miajsca jeszcze i mnie wciaz smyra w dole brzucha (nie obrocil sie jeszcze), a w gorze pcha lepek .

reklama
a macie też tak, że jak dotkniecie w miejscu rozciąganym to tak twardo czujecie? mam wrażenie, że to stópka, bo na małej powierzchni, dupka raczej na większej by była i nie wiem czy aż tak twarda

Mrsmoon, tak, mam tak! Tylko nóżkę szybko cofa mój synuś, kiedy dotknę, a dupkę [główkę?] wypycha jeszcze bardziej ;-)
I mam ciągle wrażenie, że on jakoś bokiem leży, ale tak naprawdę, to cholera wie - na usg się dowiemy, co on tam wyprawia ;-)

jejkuuuuuuu... kocham jak mloda kopie i smyra... ale juz dostaje szalu :sorry2::shocked2:
ile mozna w jedno miejsce pukac i stukac :sorry2:
co pomiziam pogadam to cichnie, ale na chwile i znowu sie zaczyna.. normalnie tak dlugo jeszcze nie bylam wykopada i wymiziana ... juz ponad 30 min daje czadu :shocked2:

U mnie to są tańce i hulańce... Wczoraj prawie jak na tym filmiku z obcym mi sie wierciło wszystko na brzuchu... A raz to jakby łapką wypychała mi brzuch... śmieszne :)

nio juz coraz mniej miejsca maja szkraby ;-)
tylko ze mloda jest bardziej ruchliwa niz synek z tego co zauwazylam :sorry2:

Ja to dostaję takie serie - na zasadzie gdy nuda :happy2: Ale jaką częścią ciałka to zupełnie nie wiem :-( W piątek Młoda leżała nóżkami w dół.

u nas mlody juz głową do wyjścia :) na lewym boku mam jego rączke i nożki a po prawej stronie czuje plecki i dupke :) a czadu daje na okrągło :) dziś walczyłam pół nocy żeby się posunał bo połozyłam się na boku i mu w nozki niewygodnie było...ale ja też sie chce cholerka wyspać i wreszcie sie posunął :)

reklama
Moja Julcia dziś się caly dzien rozpycha :-). Ja już czuję mało kopniaków tylko takie kręcenie się, też tak macie?

Do góry