reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

u mnie koponiaczki wszedzie... no ale ja tu nie jestem wyznacznikiem bo u mnie wiecej konczyn:-D, no i ruchy widac, brzuch faluje bardzo, zwlaszcza jest to zauwazalne jak w wannie siedze

reklama
ja mam w zasadzie identycznie jak Doris tylko z tą różnicą, że raczej wali mnie z lewej częściej :-)
teraz pon - wt miał bal na całego a śr i dzis spokojnie

Kati - to tak jak u mnie. wczoraj i przedwczoraj spokój ale 3 dni temu i dziś więcej kopniaków. I ruchy pomimo tego, że czuję w róznych miejscach i na róznych wysokościach to częściej z prawej strony :-)

doris dzieki troche mnie twoj ostatni post uspokoil. Wlasnie zamierzalam sie pozalic, ze nie czulam malego 2 dni, a tu jak z nieba widze twoj post :))).

Ben kopie mnie z lewej strony tuz nad pachwinami albo z prawej pod zebrami.
silva zastanawiam sie jak czuc kopniaki w srodku? Czujesz, ze cie kopie w konkretne narzady? Nie moge sobie tego wyobrazic.

oj.. ja też mam "porądy" ... tak - tego to nie lubię.. .przyznaję. . saffi - nie masz czego żałować. może nie jest to bardzo nieprzyjemne, ale też do tych super przyjemnych nie należy (przynajmniej dla mnie)
ale kopniaki czuję głównie z prawej strony u górze. Zastanawiałam sie dlaczego ciągle tak i tak dużo tam. ot odpowiedź prosta. Jeden maluch jest poprawiej głową w dół , a drugi ley poprzecznie i nogi też ma tam po prawej.. ;-);-)

no ja miałam koncert wyborowy - cały wieczór, poźniej cała nocke i do tej pory szaleństwo...i zawsze z lewej strony bardziej czuje...

reklama
Do góry