reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

u mnie koponiaczki wszedzie... no ale ja tu nie jestem wyznacznikiem bo u mnie wiecej konczyn:-D, no i ruchy widac, brzuch faluje bardzo, zwlaszcza jest to zauwazalne jak w wannie siedze

reklama
ja mam w zasadzie identycznie jak Doris tylko z tą różnicą, że raczej wali mnie z lewej częściej :-)
teraz pon - wt miał bal na całego a śr i dzis spokojnie

Kati - to tak jak u mnie. wczoraj i przedwczoraj spokój ale 3 dni temu i dziś więcej kopniaków. I ruchy pomimo tego, że czuję w róznych miejscach i na róznych wysokościach to częściej z prawej strony :-)

doris dzieki troche mnie twoj ostatni post uspokoil. Wlasnie zamierzalam sie pozalic, ze nie czulam malego 2 dni, a tu jak z nieba widze twoj post :))).

Ben kopie mnie z lewej strony tuz nad pachwinami albo z prawej pod zebrami.
silva zastanawiam sie jak czuc kopniaki w srodku? Czujesz, ze cie kopie w konkretne narzady? Nie moge sobie tego wyobrazic.

oj.. ja też mam "porądy" ... tak - tego to nie lubię.. .przyznaję. . saffi - nie masz czego żałować. może nie jest to bardzo nieprzyjemne, ale też do tych super przyjemnych nie należy (przynajmniej dla mnie)
ale kopniaki czuję głównie z prawej strony u górze. Zastanawiałam sie dlaczego ciągle tak i tak dużo tam. ot odpowiedź prosta. Jeden maluch jest poprawiej głową w dół , a drugi ley poprzecznie i nogi też ma tam po prawej.. ;-);-)

no ja miałam koncert wyborowy - cały wieczór, poźniej cała nocke i do tej pory szaleństwo...i zawsze z lewej strony bardziej czuje...

reklama
Do góry