reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Kati - to tak jak u mnie. wczoraj i przedwczoraj spokój ale 3 dni temu i dziś więcej kopniaków. I ruchy pomimo tego, że czuję w róznych miejscach i na róznych wysokościach to częściej z prawej strony :-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
doris dzieki troche mnie twoj ostatni post uspokoil. Wlasnie zamierzalam sie pozalic, ze nie czulam malego 2 dni, a tu jak z nieba widze twoj post )).
Ben kopie mnie z lewej strony tuz nad pachwinami albo z prawej pod zebrami.
silva zastanawiam sie jak czuc kopniaki w srodku? Czujesz, ze cie kopie w konkretne narzady? Nie moge sobie tego wyobrazic.
Ben kopie mnie z lewej strony tuz nad pachwinami albo z prawej pod zebrami.
silva zastanawiam sie jak czuc kopniaki w srodku? Czujesz, ze cie kopie w konkretne narzady? Nie moge sobie tego wyobrazic.
nutria
Mama X 2009
oj.. ja też mam "porądy" ... tak - tego to nie lubię.. .przyznaję. . saffi - nie masz czego żałować. może nie jest to bardzo nieprzyjemne, ale też do tych super przyjemnych nie należy (przynajmniej dla mnie)
ale kopniaki czuję głównie z prawej strony u górze. Zastanawiałam sie dlaczego ciągle tak i tak dużo tam. ot odpowiedź prosta. Jeden maluch jest poprawiej głową w dół , a drugi ley poprzecznie i nogi też ma tam po prawej.. ;-);-)
ale kopniaki czuję głównie z prawej strony u górze. Zastanawiałam sie dlaczego ciągle tak i tak dużo tam. ot odpowiedź prosta. Jeden maluch jest poprawiej głową w dół , a drugi ley poprzecznie i nogi też ma tam po prawej.. ;-);-)
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
nadzieja ja czasami czuje takie małe kopniaczki właśnie w pipce tzw "prądy" masakra
to już o tym kiedys była mowa ,któraś tak miała .Ja chyba mam podobnie,ale wydaje mi sie że to jest jak młody kopie w napełniony pęcherz.