reklama
traschka
Mama Marysi
moja dzidzia zdecydowanie mało ruchliwa... czuję coś ledwo ledwo jak się bardzo skupię na brzuszku, ale żeby szalała to nie powiem.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to mi by wypadł 29 maja :-) Od jakiś 2 h Młoda/Młody coraz mocniej szaleje - chyba Jej/Mu się nie podobała atmosfera wymiany zdań między Rodzicami - w sumie słusznie
Nadzieja:)
Fanka BB :)
wracajac do tematu liczenia miesiecy traschka przeczytalam w madrej ksiazce, ze liczy sie tak- dodaje sie 7 dni do pierwszego dnia ostatniej miesiaczki a wiec w moim przypadku 12+7 i to jest poczatek 1 miesiaca, a wiec u mnie 5 miesiac zaczyna sie 19 stycznia. Huraa, a ja myslalam, ze dopiero 4 zaczynam Nie chce Ci tutaj absolutnie narzucac metody liczenia miesiecy, to tylko tak w ramach ciekawostki). A moje dziecko ani drgnie. Od kilku dni pobolewa mnie brzuch na dole. Czy was tez jeszcze pobolewa? Myslicie, ze to normalne?
Nadzieja:)
saffi ja tez mam termin na dzien, ale ojca)
tusenfryd18
Tusen, to zgodnie z tą zasadą powinnam przenieść do majówek, bo 5 miesięcy od pierwszego kopniaczka minie u mnie 26 maja, dokładnie w Dzień Matki. A lekarz przewidywał Dzień Dziecka ;-)
Nie ukrywam że ja rozważalam wkupienie się w łaski majówek;-)Ale tu zdecydowanie mi fajniej.
Ale bądźmy realistami,przecież i tak częśc z nas zostanie majówkami:-)Ja, nie ukrywam że bym chciała
Aestima
Tusen, ja jestem jakoś pewna, że u mnie będzie maj.
Nadzieja, mnie też pobolewa i z Małym wszystko ok Rośnie tam wszystko to i boli
Traschka, to, że słabiej odczuwasz ruchy- nie znaczy wcale, że dzidzia mniej ruchliwa. Może też masz łóżysko z przodu? To znacznie utrudnia odczuwanie ruchów, szczególnie tych pierwszych.
Nadzieja, mnie też pobolewa i z Małym wszystko ok Rośnie tam wszystko to i boli
Traschka, to, że słabiej odczuwasz ruchy- nie znaczy wcale, że dzidzia mniej ruchliwa. Może też masz łóżysko z przodu? To znacznie utrudnia odczuwanie ruchów, szczególnie tych pierwszych.
traschka
Mama Marysi
Nadzieja mnie też troszkę pobolewa. Doszłyśmy do wniosku, że to normalne
Aestima rzeczywiście mam łożysko z przodu. WIem, że ruchy są wtedy odczuwalne później i są słabsze ale już tak bym chciała coś konkretnego poczuć czytając wasze niesamowite opowieści
Tusen ja również mam nadzieję, że moje dziecię zawita do mnie w maju, mam całkiem spore szanse
Aestima rzeczywiście mam łożysko z przodu. WIem, że ruchy są wtedy odczuwalne później i są słabsze ale już tak bym chciała coś konkretnego poczuć czytając wasze niesamowite opowieści
Tusen ja również mam nadzieję, że moje dziecię zawita do mnie w maju, mam całkiem spore szanse
reklama
Aestima
Traschka, ja czuję mniej więcej tak jak Ty chyba- słabo i rzadko. Dzisiaj np jeszcze nic nie było a wczoraj zaledwie 3 razy. Czasami jest puknięcie, ale po chwili nie jestem pewna czy sobie go nie wyobraziłam czasami Ale doczekamy się i my tego fikania)